2019-ben is pörögnek az online személyi hitel ajánlatok, melyek közül ha jól választunk sokban hozzájárul az évkezdéshez.
jacint.biro

jacint.biro

január 17, 2019

0 hozzászólás

2019-ben is pörögnek az online személyi hitel ajánlatok, melyek közül ha jól választunk sokban hozzájárul az évkezdéshez.

Az elmúlt években a személyi hitel ajánlatok nagyon megsokasodtak, egyre több bank kínált ilyen megoldást a pénzügyi krízisbe kerülőknek. Ma már annyi ajánlat közül válogathatunk, hogy képtelenség észben tartani a rengeteg személyi hitel kondícióját. Ebben segít Önnek a személyi hitel kalkulátor, ahol összehasonlíthatja az éppen aktuális ajánlatokat.

Az új év alkalmával szinte mindenkiben felmerült, hogy milyen irányba tart az életével, céljaival. Pénzügyeink számvetése ilyenkor sem maradhat el. Elértük-e a kitűzött anyagi jobblétet, sikerült-e spórolnunk az álom autóra vagy a betervezett felújításra? A személyi hitel sokszínűségének köszönhetően mindenre megoldás lehet. Lecserélné régi hitelét jobb kondíciókra? Válassza az online személyi hitelt.

Online személyi kölcsön 2019
Online személyi kölcsön legnagyobb előnye, hogy otthonról intézhető

 

Online személyi kölcsön – spóroljon időt magának.

Az online személyi kölcsön világa sokak számára még ismeretlen terep. A bankok egyre több lehetőséget kínálnak személyi kölcsön felvételére és bár gyerekcipőben jár még ez a fajta megoldás, léteznek olyan bankok ahol az online személyi kölcsön igényléshez Önnek tényleg ki sem kell lépnie a házából.

A bankok igyekeznek kiszolgálni minden igényt és bár nagyon sokan még mindig a személyes ügyintézést választják, egyre nő azok száma akik ezt a tortúrát nem szeretnék végig játszani. Amennyiben Ön is ebbe a csoportba tartozik a hitelkalkulátor használata megkönnyítheti a bankválasztást. Itt egy helyen megtalálható minden bank személyi hitel ajánlata, megtudhatjuk, hogy milyen kondíciókkal kaphatunk személyi kölcsönt, illetve eldönthetjük, hogy melyik ajánlattal szeretnénk élni. Szerencsére nem szükséges a bank ügyfelének lenni ahhoz, hogy személyi hitelt kapjunk.

Online személyi hitel pár kattintással.

Hogyan is működik pontosan az online személyi hitel igénylés? Mint minden hitelnél, alaposan járjunk utána milyen feltételekkel kínálják nekünk a kölcsönt. Előfordulhat, hogy a spórolás a cél, esetleg egy régebbi hitelünket szeretnénk kiváltani egy jobb kondíciókkal rendelkező hitellel, ezért semmiképp se hamarkodjuk el a döntést.

Nézzük meg, mit kínálnak a bankok 2018 végén:

 1. K&H személyi kölcsön Alapesetben a kamat 11,99% és a THM a futamidő függvényében változik 13,00% és 16,66% között. Amennyiben jövedelmünk is a K&H bankhoz érkezik, úgy az akciós, 7,49 %-os kamat is elérhető.
 2. CIB Bank személyi kölcsön 300.000 forinttól 10.000.000 forintig igényelhető személyi kölcsön. A kölcsön tetszőleges célra fordítható, akár más banknál fennálló tartozások kiváltására is. Minél magasabb az igazolt havi nettó jövedelem, annál alacsonyabb a hitelkamat. 7,77% -14,99%
 3. A COFIDIS szabad felhasználású Fapados kölcsön már 24 óra alatt igényelhető. Előnye, hogy azok a negatív KHR listán szereplő ügyfelek is igényelhetik, akik már kiegyenlítették tartozásunkat. Az induló THM 6,90 % maximálisan hitelösszeg mellett. A legmagasabb THM pedig 19,90 %, amit a legkisebb kölcsönösszegnél kell fizetni. Lényeges az is, hogy nem kell hozzá bankot váltani.

Ezeket csak példaképpen mutattuk be, a személyi kölcsön piac ajánlatait egyben, egy helyen egy online hitelkalkulátor segítségével lehet jól átlátni.

Online személyi hitel igénylés módjai:

 • hitelkalkulátor használatával válasszuk ki az ajánlatot
 • a bank honlapján kérhetünk visszahívást. Ebben az esetben a bank dolgozója visszahív, az ő segítségével történik meg a hitelfelvétel
 • hitelkalkulátor segítségével állítsuk be az összeget és a kívánt futamidőt, aztán töltsük ki a bank holnapján az igénylőlapot
 • ha van a banknak telefonos applikációja, azon keresztül is elindítható a hitelbírálat

Mint minden kölcsönhöz az online igényelhető személyi kölcsönhöz is szükségünk lesz:

 • személyazonosságot igazoló dokumentum
 • lakcímkártya
 • ha Ön nem a számlavezető banknál kívánja a személyi kölcsönt felvenni, akkor állandó jövedelmet igazoló papír
 • internetkapcsolattal rendelkező eszköz

Online személyi kölcsön előnye és hátránya.

Akárcsak minden kölcsön az online személyi kölcsön is rejt magában pozitív és negatív dolgokat is. A hitelkalkulátor segít, hogy Ön minél hamarabb találkozzon a piacon fellelhető ajánlatokkal. Másképp szinte nem is lehetne megtalálni a számunkra ideális konstrukciót, mert a rengeteg információban elveszünk.

Nem mindig a saját bankunk ajánlata a legjobb

A legtöbb bank ajánl ügyfeleinek akciós személyi kölcsön konstrukciókat, amit viszonylag gyorsan lehet felvenni. Nagy hátránya viszont, hogy ennek a gyorsaságnak köszönhetően hajlamosak vagyunk beleugrani egy olyan ajánlatba aminek nem jártunk utána kellően. Ne siessük el a döntést, ha elhamarkodottan cselekszünk és nem olvassuk el a feltételeket rossz helyzetbe sodorhatjuk magunkat. Éppen ezért az online személyi kölcsön nem mindig a legjobb választás, nézzünk körül a piacon.

Szükség lehet videóazonosításra, vagy bemenni a fiókba

Az is előfordulhat, hogy a kiszemelt hitelintézet nem tudja teljes egészében interneten keresztül végrehajtani a hitelkérelmet. Így ha Önnek ez kitétel, feltétlenül olyan bankot keressen ahol nem szükséges személyesen bemenni, csak videóazonosításssal elég intézni, miután feltöltötte a kért dokumentumokat.

Akciós személyi kölcsön ajánlatok

Interneten gyorsabban értesülünk mindenről, így a folyamatosan frissülő ajánlatokról is. Az online személyi kölcsön arról híres, hogy valamilyen kedvezményt kapunk mellé. Ez lehet a THM csökkentése vagy valamilyen kezelési költség elengedése.

Használja a személyi kölcsön kalkulátort!

Fix törlesztőrészlet mellett pár év alatt kényelmesen és biztonsággal visszafizethető a felvett összeg, így akiknél a spórolás a cél, az online személyi kölcsön erre kifejezetten jó megoldás lehet. Nézze meg online személyi kölcsön kalkulátorunkat, hogy áttekintést kapjon és jó döntést hozhasson!


További hasznos témák:

Akciós hitelOnline hitelSzemélyi hitel kalkulátor, Autóhitel kalkulátor, Gyorshitel, Személyi hitel, Hitelkalkulátor, Gyors kölcsön, KHR, Autóhitel, Gyorskölcsön, Szabad felhasználású hitel, Hitel autóvásárlásra, Adósságrendező hitel, Hitel fix részletre, Hitelkiváltás, Kis összegű hitel

Hozzászólások

Szólj hozzá

A kommentet ellenőrzik mielőtt nyilvános lesz.

Friss bejegyzések

Gyorskölcsön, Hiteligénylés, Online személyi kölcsön, Személyi kölcsön Infláció – Okai, mértéke és hatása életünkre
Infláció – Okai, mértéke és hatása életünkre
Egyéb, Fizetési megoldás, Gyorskölcsön, Online kölcsön, Online személyi kölcsön Hogyan juthatunk személyi kölcsönhöz? – Mindent a feltételekről
Hogyan juthatunk személyi kölcsönhöz? – Mindent a feltételekről