Mire jó az autóhitel kalkulátor?

Az autóhitel kalkulátor használatával megtalálhatjuk a számunkra legkedvezőbb autóhitelt, mindössze néhány kattintással. Kalkulálj velünk!

Betöltés...

Elég sok kalkulátor érhető el a magyar piacon, a mi működési modellünk sem különbözik ezektől túlságosan. Az online hitelek szakértőjeként ismerjük a piacon elérhető legjobb ajánlatokat. Ezeket mutatjuk meg neked néhány gyakori hitelösszeg esetén. Kerekítésből adódó eltérések viszont előfordulhatnak, ezért mindig a tényleges banki ajánlat alapján hozd meg a döntést. További kérdések és válaszok a GYIK-ben.

Kezdjük az alapokkal

Mit kell tudni az autóhitel kalkulátorról

Az autóhitel kalkulátor segítségével összehasonlíthatjuk a hitel ajánlatokat. Autóhitel esetén nincs szükségünk önerőre és fedezetre. Érdemes még tudni az autóhitelről, hogy ez már nem a klasszikus értelembe vett autóhitel, sokkal inkább egy személyi kölcsön, személyi hitel. Hitelfelvétel előtt pedig mindenképp járjunk utána a feltételeknek és alaposan gondoljuk át döntésünket.

Hogyan segíthet az autóhitel kalkulátor?

Egy jó autóhitel kalkulátor mindig a segítségünkre lehet hitelfelvétel előtt. Mutatunk rá néhány példát:

 • Az internet segítségével gyorsan elvégezhető a kalkuláció, akár otthonról is, ezzel pedig időt spórolunk.
 • Gondoljunk bele abba, hogy vajon egyedül képesek lennénk-e arra, hogy az összes autóhitel ajánlatot megfelelően össze tudjuk hasonlítani, majd kiválasztani a legjobbat. Éppen ezért érdemes inkább biztosra menni és használni a kalkulátort.
 • A kalkulátorral percek alatt rálelhetünk az akciós autóhitelekre.
 • A hitelajánlatok rendszeresen frissülnek, amit a kalkulátorral könnyen nyomon követhetünk.

Hogy nevezik még az autóhitel kalkulátorokat?

Mivel az autóhitelek személyi kölcsönök, ezért a következőképpen érdemes keresni:

Nézzünk meg minél több kalkulátort, mert lehetnek eltérések az ajánlatok között.

A kalkulátorok két csoportra oszlanak: az egyik csoportba tartoznak a banki kalkulátorok, a másikba pedig a független kalkulátorok.

Autóhitel kalkulátorral tényleg spórolhatok?

Igen, bár úgy tűnhet, hogy nincs jelentős különbség az autóhitel ajánlatok között, azonban egy kisebb autóhitelnél is már jelentős összeget takaríthatunk meg. Az így megtakarított összeget pedig költhetjük hasznosabb dolgokra.

Az autóhitelnek mik a jellemzői?

 • nincs szükségünk önerőre
 • nincs szükségünk fedezetre
 • létezik fix kamatozású, ezáltal kiszámítható
 • akár új vagy használt autóra is költhetjük
 • a lízinggel ellentétben itt a tulajdonunkba kerül az autó

A fentiek alapján láthatjuk, hogy autóvásárlásra az autóhitel a legjobb finanszírozási forma. Az igénylésnél viszont ne felejtsük el, hogy szükségünk lesz jövedelemigazolásra.

Autóhitel kalkulátor elérhető az InstaCash oldalon?

Igen, ha kicsit feljebb görgetünk az oldalon, akkor láthatjuk a kalkulátort, ahol megadhatjuk, hogy milyen futamidőre, mekkora összeget szeretnénk felvenni. Ha minél pontosabb eredményre vágyunk, akkor adjuk meg a havi nettó fizetésünket is, így biztosan a legjobb ajánlatokat jelenítjük meg számodra.


Autohitelcentrum.hu – Autóhitel fogalmak

MNB – Hitelkalkulátor

Ecopedia – Hitel

További hasznos témák:

Akciós hitelOnline hitelSzemélyi hitel kalkulátor, Autóhitel kalkulátor, Gyorshitel, Személyi hitel, Hitelkalkulátor, Gyors kölcsön, KHR, Autóhitel, Gyorskölcsön, Szabad felhasználású hitel, Hitel autóvásárlásra, Adósságrendező hitel, Hitel fix részletre, Hitelkiváltás, Kis összegű hitelHitel, Személyi kölcsön kalkulátor

Friss hírek

Szakmai tartalmak

 • Személyi kölcsön aktív KHR listásoknak

  Ha új személyi kölcsönt szeretne felvenni, minél előbb nézzen utána annak, hogy rajta van-e, illetve milyen státuszban van rajta a KHR listán (régebbi nevén BAR listán). Ha volt régebben problémás hitele, tartozása, az itt látszani fog.

 • Személyi hitel külföldön dolgozóknak

    Ausztriában, Angliában vagy Németországban talált munkát, de itthon venne fel személyi hitelt? Cikkünkben megmutatjuk, mi kell hozzá.

 • Milyen finanszírozással juthatunk hajóhoz?

  Cikkünkben annak jártunk utána, hogy milyen feltételekkel kaphatunk hitel új, vagy használt vízi jármű, vagy hajó vásárlásához. A hajó megvétele és üzembehelyezése meglehetősen nagy költség:  sok esetben nagyobb, mint egy gépkocsié. Ha hajót vesz, akkor szüksége van egy előnyös finanszírozási formára, esetleg hitelre.