Feltétlenül gyors segítségre van szüksége de az erőforrásai végesek? Olcsó személyi kölcsön a megoldás.
jacint.biro

jacint.biro

január 31, 2019

0 hozzászólás

Feltétlenül gyors segítségre van szüksége de az erőforrásai végesek? Olcsó személyi kölcsön a megoldás.

Számtalan helyzet adódhat az életben amikor valamilyen külső anyagi segítségre lesz szükségünk. Ez nagyon eltérő lehet, van aki a lakására szeretne, van aki kocsira, de megeshet, hogy sürgős orvosi beavatkozásra kell egy gyors kölcsön.

Vagyunk páran akiknek van arra lehetősége, hogy a családon belül oldja meg a hirtelen kiadásokat és családon belül sokan szívesebben tartozik, mint a banknak. De mi van akkor, ha a család sem tud a segítségünkre sietni? Ilyenkor jön az a lépés amitől sokan megkímélnék magukat, megkezdődik a keresés a megfelelő hitel után.Megfontolt döntéssel sokat lehet spórolni, ha egy olyan kölcsön felvételét választjuk, ami törlesztőrészletben és THM-ben is vállalható a teljes futamidőre.

Személyi kölcsön, az okos választás.

Mi jut eszünkbe akkor amikor a személyi kölcsönt emlegetjük? Első körben talán az, hogy a legnépszerűbb megoldások közé tartozik. Hogy ma szinte divat adósnak lenni, megvenni bármit, amit megkívánunk. Nem is véletlen, hiszen a személyi kölcsön több tulajdonsággal is rendelkezik ami nagyon csábítóvá teszi. Az elmúlt években az emelkedő jövedelmek merészebbé tették az embereket, rohamosan nőtt azok száma akik a személyi kölcsön mellett voksoltak. Mi ez a pár nagyon szimpatikus tulajdonság?

  1. Szabad felhasználású hitel. A személyi kölcsön (vagy gyorskölcsön) legjobb tulajdonsága, hogy a bank felé nem tartozunk semmilyen igazolással. Szó szerint arra használhatjuk fel az igényelt összeget amire szeretnénk. Ezzel nagyban megkönnyíti a mindennapokat, ugyanis ha igazolnunk kéne a kiadásainkat az rengeteg papírmunkával járna.
  2. Alacsony THM, amitől olcsó a személyi kölcsön. Bankonként nagyon eltérő ajánlatokkal találkozhatunk. A visszafizetendő kamat mértéke nagyon változó, lehet igen alacsony (7%) és szélsőséges esetben elég magas is (20%), de a teljes hiteldíj mutató nem csak a kamatot, hanem az egyéb költségeket is egyben számszerűsíti a felvett összeg százalékában.
  3. Alacsony havi törlesztőrészlet. Az, hogy mekkora lesz a havonta fizetendő részlet, nagyban függ attól mekkora keresettel rendelkezünk. A bank hitelbírálatot végez és annak függvényében dönti el, milyen időtartamra, mekkora összeget kapunk. Az a cél, hogy a törlesztőrészletet (vagy más hitelekkel együtt az összes tartozásunkat) biztonsággal ki tudjuk majd fizetni.

Hogyan igényelhető a személyi kölcsön leggyorsabban?

Amennyiben Ön minél gyorsabban szeretne hozzájutni a kívánt összeghez, az a legegyszerűbb ha a számlavezető bankjához fordul. Ebben az esetben ugyanis nincs szükség különösebb háttérvizsgálatra, de a hitel igénylési folyamatot akkor is elvégzik. A bankunk számára rendelkezésre áll minden információ ami alapján, akár egy órán belül is megkaphatjuk a hitelkalkulációt. Arra azonban készüljünk fel, hogy ha több bankszámlával rendelkezünk több banknál, akkor ez nem ennyire egyszerű, hiszen az összes tartozásunkat látniuk kell.

Más bankhoz is fordulhatunk ha ott a hitelkalkulátor jobb ajánlatot dobott fel, ebben az esetben viszont legalább 1 hét mire bármilyen információt megtudunk. Ebben az esetben a banknak szüksége lesz néhány információra amivel jó előre lehet készülni, ezzel is meggyorsítva a folyamatot:

Amennyiben Ön vállalkozó, szintén igényelhet személyi kölcsönt, de szüksége lesz speciális igazolásokra:

 • társadalombiztosítási igazolvány
 • őstermelő igazolvány (ha van)
 • adótartozásról szóló állásfoglalás
 • vállalkozás előző évéről szóló mérleg
 • egyéni vállalkozók esetében a NAV állítja ki a jövedelemigazolást, de legalább 1 lezárt üzleti év szükséges ehhez (Fontos: 1 lezárt üzleti évnek az számít ha az adott naptári év első napjától az év utolsó napjáig fennáll a vállalkozói létforma. Ha Ön 2018 márciusban indította a KATA vállalkozás és 2019 márciusában szeretne személyi kölcsön után folyamodni azt a bankok nem fogadják el.)
olcsó személyi kölcsön
Manapság személyi kölcsönt, akár percek alatt is tudunk igényelni

 

Gyorshitel és a láthatatlan buktatók.

Mint minden kölcsön, a személyi kölcsön is rejt magában néhány buktatót, amiket ha sikerül időben felfedezni és elkerülni, a mennyországban érezhetjük magunkat. Manapság egyre jobban sarkallnak bennünket arra, hogy interneten keresztül kössük meg a gyorskölcsön szerződést. Ez abban az esetben nem lehet rossz megoldás, ha idő szűkében vagyunk és már mindent tudunk amire szükségünk lesz. Általában az internetes megkötést jutalmazni is szokták azzal, hogy elengednek valamilyen költséget.

Melyik a legjobb személyi kölcsön?

Az ami ennyire jól hangzik, rejti magában a legnagyobb csapdát is. A gyorsaság és az akció elhamarkodott döntésre sarkalljhata az embert. Előfordulhat, hogy az akció miatt nem hasonlítjuk össze az ajánlatokat, nem olvassuk el a feltételeket. Ilyenkor megesik, hogy nem fix kamatozású hitelre szerződünk vagy nem havi szinten kell törleszteni hanem heti szinten, vagy vannak olyan rejtett költségek, amit nem veszünk kellően szemügyre.

Használjuk olcsó személyi kölcsön kereséshez a hitelkalkulátort!

Alkalmazásunk nem csak az aktuális személyi kölcsön lehetőségeket mutatja meg. Játszunk a lehetőségekkel, állítsuk át a futamidőt vagy a felvenni kívánt összeget. Találhatunk olyan ajánlatot ami hosszabb távon kedvezőbb kamatot ad, de nem biztos hogy egyben ez a legjobb ajánlat. Lehet, hogy egy rövidebb időre szóló ajánlattal jobban jövünk ki, így pénzt spórolhatunk magunknak, főleg ha azt valamilyen kedvezménnyel is díjazza a bank. Ha végképp nem tud dönteni, akkor kérhet személyes segítséget, tanácsadást is kollégáinktól.

Nézze meg először hitelkalkulátor alkalmazásunkkal, mivel járna jól a piacon: instacash.hu


 

További hasznos témák:

Akciós hitelOnline hitelSzemélyi hitel kalkulátor, Autóhitel kalkulátor, Gyorshitel, Személyi hitel, Hitelkalkulátor, Gyors kölcsön, KHR, Autóhitel, Gyorskölcsön, Szabad felhasználású hitel, Hitel autóvásárlásra, Adósságrendező hitel, Hitel fix részletre, Hitelkiváltás, Kis összegű hitel

 

Hozzászólások

Szólj hozzá

A kommentet ellenőrzik mielőtt nyilvános lesz.

Friss bejegyzések

Gyorskölcsön, Hiteligénylés, Online személyi kölcsön, Személyi kölcsön Infláció – Okai, mértéke és hatása életünkre
Infláció – Okai, mértéke és hatása életünkre
Egyéb, Fizetési megoldás, Gyorskölcsön, Online kölcsön, Online személyi kölcsön Hogyan juthatunk személyi kölcsönhöz? – Mindent a feltételekről
Hogyan juthatunk személyi kölcsönhöz? – Mindent a feltételekről