Személyi kölcsön kalkulátorral kiszámolhatja és összevetheti, melyik bank aktuális kínálatában szerepel az Ön céljainak leginkább megfelelő személyi hitel.
jacint.biro

jacint.biro

január 3, 2019

0 hozzászólás

Személyi kölcsön kalkulátorral kiszámolhatja és összevetheti, melyik bank aktuális kínálatában szerepel az Ön céljainak leginkább megfelelő személyi hitel.

Személyi kölcsön kalkulátor – van jobb ajánlat is a piacon

Ha személyi kölcsön felvételét tervezi, ne vállaljon kedvezőtlen feltételeket. Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb hitelkonstrukciót a személyi kölcsön kalkulátor segítségével! Egy könnyen értelmezhető és használható alkalmazással segítjük Önt, hogy egy felületen láthassa a bankok aktuális ajánlatát. Dönteni nem tudunk Ön helyett, ám sikeres és megalapozott segítséget adni, azt igen!

A hitelkalkulátor adatokkal dolgozik

A lehető legjobb személyi kölcsönt nem egyszerű megtalálni a pénzpiacon, de egyes weboldalak, mint a miénk is,  már rendelkeznek olyan keresővel, amely néhány adat (nettó jövedelem, kamatperiódus, hitelösszeg és futamidő) alapján segít összehasonlítani az aktuális személyi kölcsönök kínálatot.

Nem kell egyenként végigjárnia a pénzintézeteket lehetőségeket kutatni

Minden bank kínálata eltérő, feltételekben, THM-ben, hitelbírálatban jelentős különbségek lehetnek, ami talán első ránézésre nem jön ki egy laikus szemnek és beleugrik egy olyan hitelbe, ami végső soron nem előnyös Önnek.

hitelkalkulator
Az InstaCash hitelkalkulátora segít megtalálni a legjobb ajánlatot

 

Milyen kölcsön lenne az Ön számára a legideálisabb?

Természetesen akkor járna a legjobban, ha az egyes pénzintézetek által kínált kölcsönök feltételei az Ön számára minden szempontból optimálisak lennének, ám érthető módon ez nem tekinthető reális elvárásnak. De bármilyen ideális is egy hitel, azt vissza is kell tudni fizetni, így előre kell gondolkodnia, legalábbis a futamidő tartamára.

Gyors folyósítással keresne online indítható, induló díjak nélküli, felhasználási céltól független személyi kölcsönt, aminek a törlesztőrészlete fix kamatozású, és amelyhez ráadásul ingatlanfedezet sem szükséges?  

Számos pénzintézet személyi kölcsön kalkulátorában beállíthatja a saját igényei és személyes prioritása alapján, hogy milyen összeget szeretne felvenni, vagy épp milyen hosszú futamidő alatt szeretné törleszteni majd a megkapott hitelt.

Hitelek és kölcsönök terén is mindig van egy jobb ajánlat a legjobban reklámozottnál is

A hitelkalkulátor abban segíthet, hogy ezek közül megtalálhassa azokat a személyi kölcsönöket, amelyek hitelösszegben, futamidő és kamat tekintetében az Ön számára a legkedvezményesebb szerződési feltételeket garantálják.

Több dolog együttese számít a hitel felvételekor

Sokan elkövetik azt a hibát, hogy csak a havi törlesztőrészlet összegére koncentrálnak és az alapján, további tájékoztatás-kérés nélkül igényelnek nagyobb összegű személyi kölcsönt. Lehet, hogy alacsony a havi részlet, de azt olyan sokáig fizeti, hogy ha a végén mindezt összeadja, már elképesztően rossz boltot csinált.

A reklámok csábítóak, de mögéjük kell látni

Mivel a bankok között a hitelkihelyezés egyfajta folyamatos versenyhelyzetet teremt, az ügyfelek megszerzése érdekében számos pénzintézet kínál fix kamatozású, esetleg kamatkedvezményes hiteleket vagy engedi el fennhangon az úgynevezett induló költségeket.

Ezt azonban gyakorta az egyéb egyszeri díjak emelése mellett vagy épp a hitelfelvétel teljes költségének megnövelésével tudják csak megtenni.

Ráadásul az ügyintézési díjak (ehhez jönnek a dokumentumok, okmányok hiteles, papír alapú másolás díjai) banktól függően 8-12 ezer Forintba kerülhetnek, az előtörlesztés díja szintén hasonló összeggel számolható, valamint a bírálattal, díjváltozással, kamatváltozással, díjfizetéssel kapcsolatos levelezés költségei is felszámolásra kerülnek.

Személyi kölcsön igénylés
Milyen kölcsön lenne az Ön számára a legideálisabb?

 

A THM %-os mértéke a valós összehasonlítási alap  a hitelkalkulátor esetében

A fent említettekből pedig egy egyszerű kalkulátorból nem fog tudni tudomást szerezni. Érdemes tehát azzal számolni, hogy nem mindig a legolcsóbb hitel az, ami a legjobbnak tűnik, érdemes elolvasni a hitelszerződés apóbetűs részleteit is.

Mi a teendője akkor, ha úgy véli, a személyi hitel kalkulátorral megtalálta a legkedvezőbb kölcsönt?

Amennyiben egyik-másik bank kölcsöne felkelti az érdeklődését és részletekbe menően az egyéb feltételekre is kíváncsi, innen már könnyebb dolga lesz. Keresse fel tanácsadóinkat és segítünk elindítani a folyamatot, illetve olyan kérdésekre is kap élőszóban válaszokat, amit a hitelkalkulátor nem mutat meg.  Ha pedig az adatok és a számok meggyőzték és teljesen biztos a dolgában, akkor akár már ma, online hitel formájában is elindíthatja az igénylését. Egy jó döntés sokat megspórol Önnek, illetve segíti a céljai elérésében!


További hasznos témák:

Akciós hitelOnline hitelSzemélyi hitel kalkulátor, Autóhitel kalkulátor, Gyorshitel, Személyi hitel, Hitelkalkulátor, Gyors kölcsön, KHR, Autóhitel, Gyorskölcsön, Szabad felhasználású hitel, Hitel autóvásárlásra, Adósságrendező hitel, Hitel fix részletre, Hitelkiváltás, Kis összegű hitelHitel

Hozzászólások

Szólj hozzá

A kommentet ellenőrzik mielőtt nyilvános lesz.

Friss bejegyzések

Gyorskölcsön, Hiteligénylés, Online személyi kölcsön, Személyi kölcsön Infláció – Okai, mértéke és hatása életünkre
Infláció – Okai, mértéke és hatása életünkre
Egyéb, Fizetési megoldás, Gyorskölcsön, Online kölcsön, Online személyi kölcsön Hogyan juthatunk személyi kölcsönhöz? – Mindent a feltételekről
Hogyan juthatunk személyi kölcsönhöz? – Mindent a feltételekről