A megfelelő szabad felhasználású hitel megtalálásához nyújt segítséget oldalunkon az aktuális személyi kölcsön kalkulátor 2019 legjobb, legnépszerűbb ajánlataival. Öt bank és pénzintézet aktuális kínálatát hasonlítjuk össze, hogy a pontos számok ismeretében dönthessen.
jacint.biro

jacint.biro

június 3, 2019

0 hozzászólás

A megfelelő szabad felhasználású hitel megtalálásához nyújt segítséget oldalunkon az aktuális személyi kölcsön kalkulátor 2019 legjobb, legnépszerűbb ajánlataival. Öt bank és pénzintézet aktuális kínálatát hasonlítjuk össze, hogy a pontos számok ismeretében dönthessen.

A személyi kölcsön kalkulátor fontos sarokszámokat, tájékozódási és összehasonlítási pontokat ad meg.

A legtöbben hazánkban 3 dologra kíváncsiak, ezt több felmérés is alátámasztotta:

  1. Mekkora lesz a havi törlesztőrészlet?
  2. Mennyit ad a bank?
  3. Milyen igazolás kell a hitelhez?

Ez azonban még nem mutatja meg azt, hogy vajon jó hitelt vettünk-e fel? A kalkulátor fő száma a felvett összeg nagysága és a futamidő. Ennek nyomán lehet mozgatni a csúszkát, és jönnek ki alacsonyabb, illetve magasabb összegek. nyilván, ha rövidebb a futamidő, akkor magasabb a törlesztőrészlet, ha hosszabb a futamidő, akkor meg alacsonyabb – ez azonnal látszik is.

Nálunk, az InstaCash oldalán megtalálható online hiteltermékek:

  • OTP személyi kölcsön
  • K&H személyi kölcsön
  • Cofidis Fapados kölcsön
  • Cofidis megújuló hitel
  • CIB előrelépő személyi kölcsön
személyi kölcsön kalkulátor 2019
Kalkuláljon velünk személyi kölcsönt

 

Mit is látunk elsőre?

Egy átlagosnak mondható helyzetből indulunk ki. 1.000.000 forintot szeretne valaki 4 év futamidővel felvenni és átlagos, 150.000 forint feletti fix fizetése van. A színes, banki logók mellett a hitel nevével egy sorban látjuk a THM százalékos értékét. Ez az egyik legfontosabb szám, nem pedig a kamat, mint olyan sokan vélik tévesen.

Az ajánlatok következő sora mutatja a hitel törlesztőrészletét, az éves kamatot, illetve azt az összeget, amit a teljes futamidő végén kell megfizetni. Ez 1.000.000 forint alaptőkére jelenleg akár 441.000 forint is lehet (OTP személyi kölcsön), illetve ha egy kedvezőbbet keresünk, akkor 243.000 forint (CIB Előrelépő kölcsön).

Ezek a számok a banki alapkamat változásával, a hitelhirdetmények alakulásával folyamatosan frissülhetnek. A jó személyi hitel kalkulátor egyik nagy előnye, hogy friss, naprakész adatokat mutat mindig. Régebben elhoztunk egy banki prospektust, átnéztük, gondolkodtunk és mire visszamentünk, lehet, hogy a promóció már lejárt. Az online személyi hitel kalkulátorok fáradságos utánajárás nélkül használhatók információszerzésre a hitelekről.

A hitelkalkulátor népszerű és egyszerű

Online személyi kölcsön kalkulátor szinte bármely bank, illetve pénzügyi partnercége oldalán található és ez cseppet sem véletlen. A személyi hitel az egyik legegyszerűbb banki termék és szinte nincs olyan ember, aki ne gondolkozott volna már el azon, hogy mi lenne, ha egyszer kicsit több pénzhez jutna, mint amennyije jelenleg van. A hitel jó dolog, mozgatja a gazdaságot, segíti az egyéni terveket.

A cél az, hogy okosan és felelősen legyünk jó adósok

Aki pusztán a törlesztőrész nagyságát nézi, hogy mi  az, “ami még belefér” a havi keretébe, az egy nagyon fontos dolgot felejt el, mégpedig a hitel teljes költségét, a THM-et, vagyis azt a százalékban megadott összeget, ami a hitel alapösszegén felül kerül felszámolásra. Szerencsére a bankok egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a fogyasztók tájékoztatására, ennek nyomán azt a teljes összeget is feltüntetik, amit a futamidő végére vissza kell adnunk.

De lépjünk tovább a tényleges ajánlathoz

Ha megvan az, melyik ajánlat szimpatikus, akkor kattintsunk bele és egyből megjelenik a személyi kölcsön kalkulátor, mely az adott terméket szabja személyre a mi igényünk, lehetőségeink szerint. Ekkor lehet mozgatni a csúszkát az idővel és a törlesztővel. De fontos azt is tudni, hogy amit itt látunk, az egy viszonylag pontos becslés, nem konkrétum, ami azonnal el is vihető.Ha megvan, mit szeretnénk, akkor akár el is indíthatjuk az online hiteligénylési folyamatot, vagy felvehetjük a kapcsolatot egyből a bankkal és ebben a folyamatban kapjuk meg a ténylegesen igényelhető hitelösszeg mértékét. Egyszerű, nem? Itt pedig további tanácsokat találhatsz hitelfelvételhez.


További hasznos témák:

Akciós hitelOnline hitelSzemélyi hitel kalkulátor, Autóhitel kalkulátor, Gyorshitel, Személyi hitel, Hitelkalkulátor, Gyors kölcsön, KHR, Autóhitel, Gyorskölcsön, Szabad felhasználású hitel, Hitel autóvásárlásra, Adósságrendező hitel, Hitel fix részletre, Hitelkiváltás, Kis összegű hitelHitel, Személyi kölcsön kalkulátor

Hozzászólások

Szólj hozzá

A kommentet ellenőrzik mielőtt nyilvános lesz.

Friss bejegyzések

Gyorskölcsön, Hiteligénylés, Online személyi kölcsön, Személyi kölcsön Infláció – Okai, mértéke és hatása életünkre
Infláció – Okai, mértéke és hatása életünkre
Egyéb, Fizetési megoldás, Gyorskölcsön, Online kölcsön, Online személyi kölcsön Hogyan juthatunk személyi kölcsönhöz? – Mindent a feltételekről
Hogyan juthatunk személyi kölcsönhöz? – Mindent a feltételekről