Gyorskölcsön felvétele munkáltatói igazolás nélkül kevés jövedelemmel is lehetséges, akár ingatlanfedezet nélkül gyorsan és egyszerűen igényelhet személyi hitelt.
jacint.biro

jacint.biro

november 29, 2018

0 hozzászólás

Gyorskölcsön felvétele munkáltatói igazolás nélkül kevés jövedelemmel is lehetséges, akár ingatlanfedezet nélkül gyorsan és egyszerűen igényelhet személyi hitelt.

Így vegyen fel gyorskölcsönt munkáltatói igazolás nélkül

Gyorshitel felvétele munkáltatói igazolás nélkül, kevés jövedelemmel is lehetséges, akár ingatlanfedezet nélkül.

Bármelyikünkkel előfordulhat, hogy hirtelen nagyobb összegre van szükségünk az életben, ám ez nem áll rendelkezésünkre. Kiváltképpen akkor igaz ez, ha rendszeres jövedelme sincs valakinek, vagy az nem éri el a minimálbér szintjét sem.

Ilyenkor lehet áthidaló megoldás a munkáltatói igazolás nélküli, szabad felhasználású személyi kölcsön, amelynél a futamidő rugalmas, többnyire 12-96 hónap között mozog. Ugyanis személyi kölcsönhöz Ön akkor is hozzájuthat, ha a bankoknál nem kapna hitelt. Mutatjuk, miként lehetséges ez és mire figyeljen!

Gyorskölcsön
Gyorskölcsönt már munkáltatói igazolás nélkül is felvehet

 

Mik a jövedelemigazolás nélküli hitel felvételének módjai?

Ha nem tud, vagy akar jövedelemigazolással hitelt felvenni – mert például sokkal gyorsabb így az ügyintézés –, akkor háromféle módon juthat személyi hitelhez:

  • bevon egy olyan adóstársat, aki legalább minimálbért kap rendszeres jövedelemként,
  • gépjárművet, értékesebb ingóságot jelöl meg fedezetként,
  • ingatlant von be fedezetként.

Hozzájuthatok személyi kölcsönhöz jövedelemigazolás nélkül, ha BAR-listás vagyok?

Habár a személyi kölcsön lényege, hogy szabad felhasználású hitelnek számít, tehát alapvetően csak a törvények szabályozzák, mire lehet elkölteni, a pénzintézetek és kölcsönfolyósítók kezét is kötik a szabályok.

Ezért a rövid válaszunk az, hogy nem. Sajnos a BAR és a KHR lista egyaránt kizáró tényezők szoktak lenni a legtöbb személyi kölcsönt nyújtó cégnél.

Ilyenkor is akadhat azonban megoldás, lehet gyorskölcsön felvételben gondolkozni, de ott jellemzően a kamat is sokkal magasabb.

Személyi kölcsön jövedelemigazolás nélkül, adóstárssal

Természetesen a leggyorsabb út a személyi kölcsönhöz az, ha be tud vonni egy olyan személyt adóstársként, aki rendelkezik igazolt jövedelemmel, amely meghaladja a nettó 70 000 Ft-ot.

Ebben az esetben Ön ingatlan- vagy ingóságfedezet nélkül kaphat gyors személyi kölcsönt.

De mit tegyen akkor, ha nincs adóstársa?

Személyi kölcsön jövedelemigazolás és adóstárs nélkül

Előfordulhat azonban, hogy nem áll rendelkezésre senki a rokonságban vagy baráti körben, akit be lehetne vonni adóstársnak, vagy vállalná ezt a felelősséget. Ilyen esetekben is szükség van valamilyen biztosítékra, hogy a kölcsön igénylője vissza fogja fizetni a hitelt.

A személyi kölcsön fedezete ilyenkor vagy ingatlan (telek, ház, lakás, akár tulajdonrész is), vagy ingóság (autó, motor, ékszer, értékpapír, műtárgy, stb.) lehet.

A személyi hitelt folyósító szolgáltatók, pénzintézetek jellemzően a felmerült probléma megoldásában érdekeltek, ezért biztosan meg fogják találni közösen a módját annak, hogy Ön gyorskölcsönhöz jusson!

Munkáltatói igazolás
Személyi kölcsön szerződéshez szüksége lesz néhány papírra

 

Mik a jövedelemigazolás nélküli személyi kölcsön feltételei? Milyen papírok kellenek hozzá?

Ha szabad felhasználású személyi kölcsönhöz szeretne jutni jövedelemigazolás nélkül, az alábbi papírokat feltétlenül vegye magához:

  • személyigazolvány és lakcímkártya,
  • legalább három hónapnyi bankszámlakivonat (jobb, ha inkább 6 havi),
  • közüzemi számla és befizetés igazolása (itt érdemes többféle közüzemi számlával készülni, és a legjobb, ha az adós nevére szól).

Ha nem szeretne ingatlanfedezetet, akkor mindenképpen kísérje el az a személy, aki adóstársa lesz! Az életkor esetében a gyakorlat azt mutatja, hogy a pénzintézetek és kölcsönfolyósítók kevésbé szívesen adnak gyors személyi kölcsönt fiatal felnőtteknek, inkább 25 év felett van esély hozzájutni.

Hitelkalkulátor: segítünk kiszámolni a jövedelemigazolás nélküli gyorskölcsönt!

Hitel kalkulátorunk segítségével Ön kiszámolhatja, mekkora személyi kölcsönhöz juthat. Nézze meg online hitel kalkulátorunkat, tájékozódjon, hogy jár a legjobban!

Velünk könnyen megoldást találhat pénzügyi gondjaira, nyissa meg a hitelkalkulátor oldalt most:


További hasznos témák:

Akciós hitelOnline hitelSzemélyi hitel kalkulátor, Autóhitel kalkulátor, Gyorshitel, Személyi hitel, Hitelkalkulátor, Gyors kölcsön, KHR, Autóhitel, Gyorskölcsön, Szabad felhasználású hitel, Hitel autóvásárlásra, Adósságrendező hitel, Hitel fix részletre, Hitelkiváltás, Kis összegű hitelHitel

MNB tájékoztató, a hitelről és lízingről:

https://www.mnb.hu/letoltes/27-amit-a-hitelrol-es-a-lizingrol-tudni-kell-171031.pdf

Hozzászólások

Szólj hozzá

A kommentet ellenőrzik mielőtt nyilvános lesz.

Friss bejegyzések

Gyorskölcsön, Hiteligénylés, Online személyi kölcsön, Személyi kölcsön Infláció – Okai, mértéke és hatása életünkre
Infláció – Okai, mértéke és hatása életünkre
Egyéb, Fizetési megoldás, Gyorskölcsön, Online kölcsön, Online személyi kölcsön Hogyan juthatunk személyi kölcsönhöz? – Mindent a feltételekről
Hogyan juthatunk személyi kölcsönhöz? – Mindent a feltételekről