A szabad felhasználású gyorskölcsön piacán egyre élénkebb kereslet mutatkozik. Mára szinte eltűnt az emberekből a hitelekkel szembeni távolságtartás, illetve túlzó óvatosság, amit a 2008-as válság hatása volt.
jacint.biro

jacint.biro

július 31, 2019

0 hozzászólás

A szabad felhasználású gyorshitelek piacán egyre élénkebb kereslet mutatkozik. Mára szinte eltűnt az emberekből a hitelekkel szembeni távolságtartás, illetve túlzó óvatosság, amit a 2008-as válság hatása volt. Igaz az is, hogy eltelt 10 év és egy új, fizetőképes generáció lépett be a munkaerőpiacra. Ők a kedvező feltételekkel felvehető személyi kölcsönöket keresik, melyből különösen a szabad felhasználású kölcsönök különösen keresettek.

A gyorskölcsönök terén azonban vannak eltérések, lehetnek lélektani határok, melyeket érdemes figyelembe venni. Amit azonban mindenképpen figyelni kell, az a teljes hiteldíj mutató, a THM százaléka, ami megmutatja, hogy mennyi a hitelünk tényleges ára.

A jól felvett akciós személyi kölcsön nagy segítség lehet

Ma már elég egy akár 150.000 forintos, egy helyről megkapott, rendszeres fizetés ahhoz, hogy megálmodhassunk magunknak egy nagyobb kiadással járó dolgot, autóvásárlást, egy kisebb lakásfelújítást, festést, egy nagyobb nyaralást, vagy éppen egy szépséges és látványos esküvőt.

Oldalunkon egy átlagos, egymillió forintos hitel négy éves futamidejű lehetőségeit látjuk azonnal, 5 pénzintézet online igényelhető ajánlatával. Ezek közül mutatjuk a jelenleg legkedvezőbbeket.

CIB Előrelépő személyi kölcsön feltételei

THM 8.17-21,5%-ig, jelen esetben 11,73%, a havi törlesztőrészlet pedig  25915 Ft -ami rendkívül kedvező összeg.

Szabad felhasználású hitelként bármire fordítható, sőt az a különlegessége, hogy hitelkiváltó kölcsönként is felhasználható. Egy alkalommal maximum 10 db idegen banki fedezetlen hitel (hitelkártya, folyószámlahitel, személyi kölcsön) kiváltása lehetséges, vagy maximum 5 db idegen banki személyi kölcsön típusú hitel váltható ki. Hirdetményben megtalálható az is, hogy mely bankok és pénzintézetek hiteleit lehet vele  kiváltani.

Ha szabad felhasználásra szeretnénk, akkor bármire lehet költeni (akár magánszemélytől, családtagtól felvett kölcsön, vagy tartozás kiegyenlítésére is), nem kell számlával igazolni, hogy mit vettünk belőle.

CIB igénylési feltételei:

  • Alapfeltételek ( életkor, munkaviszony, magyarországi lakcím)
  • Legalább 3 hónapos folyamatos határozatlan idejű munkaviszony, vagy ha vállalkozó, cégtulajdonos valaki, akkor egy területen 12 hónap folyamatos működés.
  • Minimum havi nettó jövedelem összege (adóstárs bevonásakor személyenként) a minimálbér (2018-ban megszerzett jövedelem esetén 91 770 Ft, 2019-ben megszerzett jövedelem esetén 99 085 Ft.

Amit még tudni érdemes róla, hogy akár 30 percen belül megkapható, de ekkora gyorsaság csak a bank ügyfeleinek jár. Jövedelemigazolás nélkül sajnos nem kapható meg, mivel a megfelelő mértékű és rendszeres fizetés a garancia arra, hogy vissza is tudja fizetni hitelét az adós.

gyorskölcsön jövedelmigazolás nélkül
Manapság egyre több bank kínál gyorskölcsönt

 

K&H személyi kölcsön

Nem kell hozzá bankot váltani és ami a lényeg,  300.000 – 5 millió forintot is igényelhető. A fenti feltételekkel, tehát egymillió forint hitelösszegnél az előző ajánlatnál egy árnyalattal magasabb a havi törlesztőrészlet,  26329 forint, de ez szintén nem nevezhető magasnak. A THM jelen esetben 13,8%. A hirdetmény szerint a THM 8,1-13,8% között mozog. Kedvezményeket úgy érhetünk el, ha K&H ügyfelek vagyunk, mert ha a munkabér is ehhez a bankhoz érkezik, akkor jobb feltételeket kaphatunk, mint azok, akik más banknál vannak.

Fontos szempont, hogy nincs szerződéskötési díj és a K&H személyi kölcsön bármikor előtörleszthető alacsony díj mellett.

Ez a kölcsön is használható bármire, nem kell igazolni, hogy mire is fordítottuk. A kölcsön fedezete a munkabérünk, így jövedelemigazolás nélkül nem kapjuk meg, sőt nagyobb összeg esetén lehet, hogy adóstársat is kérni fog a bank.

Személyi kölcsön kalkulátor

Ezen a két példán  keresztül is jól látható, hogy mennyi részletben térhet el még két, azonosnak látszó ajánlat is. Éppen ezért, ha hitelt szeretnénk felvenni, akkor érdemes egy rövid, átfogó tájékozódás után dönteni. Látogassa meg oldalunkat és egy pillantással felmérheti, melyik irányba érdemes elindulni. A második lépés, hogy átmegyünk az adott hitel oldalára (csak egy kattintás) és a kalkulátor segítségével azonnal képben leszünk a THM és törlesztőrészlet mértékével, illetve azzal is, milyen dokumentumokat fog kérni a bank.

Ne felejtsük el, hogy online hitelt felvenni akár egy óra a alatt lehet, szélsebesen el is lehet költeni a kapott pénzt, viszont a kölcsönt vissza is kell tudni fizetni. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy most döntünk az elkövetkező években megkeresendő havi fizetésünk egy  (jelentős) részéről. Előrehozzuk a fogyasztást. A cél az, hogy jó adósok legyünk, ez mindenkinek az érdeke, nem csak a banké.

Személyi kölcsön kalkulátor online – csak átgondoltan lépjünk

Személyi hitel jövedelemigazolás nélkül nehezen kapható. Ha nem tudunk elegendő mértékű és rendszeres jövedelmet felmutatni, akkor a bank nem fog bízni bennünk annyira, hogy hitelezzen. Ez sajnos érthető, hiszen a problémamentes ügyletek jelentenek biztonságot.

Csak annyit vállaljunk be, ami biztonsággal törleszthető akkor is, ha valami történne. Olyan célra vegyünk fel személyi kölcsönt, ami fontos, ami tartós biztonságot, örömet, elégedettséget ad, vagy ami komoly problémát old meg. Nézze meg a legjobb személyi kölcsön ajánlatokat egy helyen!


További hasznos témák:

Akciós hitelOnline hitelSzemélyi hitel kalkulátor, Autóhitel kalkulátor, Gyorshitel, Személyi hitel, Hitelkalkulátor, Gyors kölcsön, KHR, Autóhitel, Gyorskölcsön, Szabad felhasználású hitel, Hitel autóvásárlásra, Adósságrendező hitel, Hitel fix részletre, Hitelkiváltás, Kis összegű hitelHitel, Személyi kölcsön kalkulátor

Hozzászólások

Szólj hozzá

A kommentet ellenőrzik mielőtt nyilvános lesz.

Friss bejegyzések

Gyorskölcsön, Hiteligénylés, Online személyi kölcsön, Személyi kölcsön Infláció – Okai, mértéke és hatása életünkre
Infláció – Okai, mértéke és hatása életünkre
Egyéb, Fizetési megoldás, Gyorskölcsön, Online kölcsön, Online személyi kölcsön Hogyan juthatunk személyi kölcsönhöz? – Mindent a feltételekről
Hogyan juthatunk személyi kölcsönhöz? – Mindent a feltételekről