Gyorskölcsön felvétele ma már számos módon megoldható gyorsan és viszonylag egyszerűen, akár már másnap a kezünkben lehet a felhasználni kívánt összeg.
jacint.biro

jacint.biro

november 28, 2018

0 hozzászólás

Gyorskölcsön felvétele ma már számos módon megoldható gyorsan és viszonylag egyszerűen, akár már másnap a kezünkben lehet a felhasználni kívánt összeg.

Számtalan helyzet adódhat, amikor valami váratlan esemény nagy kiadást hoz az életünkbe. Ilyenkor elég gyorsan kell előteremteni a kívánt összeget, melynek megoldása nem mindig olyan egyszerű. Ezekben az esetekben a legjobb megoldást a gyors kölcsön nyújthatja.

Gyorskölcsön, gyorshitelszemélyi kölcsön felvétele ma már szinte nem jelent problémát. Nem véletlen, hogy az elmúlt két évben rohamosan nő a személyi hitelek száma. Mivel ezek a hitelek szabad felhasználású hitelek, az igénylés után Ön felhasználhatja amire szeretné.

Hogyan juthatunk gyors személyi kölcsönhöz?

A hitelintézetek már többféle megoldási módot is kínálnak arra, hogy az Ön számára gyors és kényelmes ügyintézést biztosítsanak. Lehetőségünk nyílik személyesen, telefonon vagy akár interneten is elintézni a gyorskölcsön felvételét. Bármelyik opciót is választja, a szakemberek tájékoztatni fogják Önt a részletekről. A kölcsönök hoznak magukban kockázatot, így erre is legyünk figyelemmel.

Gyorskölcsön ideális megoldás
Ha gyorskölcsönre van szükségünk, akkor a személyi kölcsön a legjobb megoldás

 

Lényeges információ, hogy van olyan személyi kölcsön akkor is felvehető ha nem vagyunk a bank ügyfelei.

Elképzelhető mégis, hogy a leggyorsabb megoldást az nyújthatja ha a saját bankunktól vesszük fel a kölcsönt, mert így az ügyintézés igen gyorsan, akár egy órán belül végbe mehet.

Iratok, melyekre szükségünk lesz a személyi kölcsön igényléséhez.

Nem kell megijedni, amilyen kényelmesen hozzájuthatunk a szükséges összeghez, olyan kényelmesen lehet bemutatni a szükséges iratokat is. Önnek nem lesz másra szüksége mint:

 • személyi igazolvány
 • állandó jövedelmet igazoló papír

Amennyiben Ön nem rendelkezik állandó jövedelemmel, úgy három dolgot tehet:

 • bevon egy adóstársat akinek van állandó jövedelme
 • fedezetként gépjárművet vagy értékesebb ingóságot jelöl meg
 • ingatlant von be fedezetként

Ezen felül, hogy milyen feltételekkel találkozunk, az banktól eltérő lehet. Van ahol a 18. életévet betöltöttek már igényelhetnek gyorskölcsönt, illetve magyarországi lakcímmel kell rendelkezni hozzá. Más banknál nem szükséges az állandó jövedelmet igazoló papír és van ahol a szükséges korhatár 21. életév.

A gyorskölcsön felvétele, mint minden egyéb hitelé, az Ön igényeitől és a lehetőségeitől függ. Érdemes végig gondolni tehát, hogy mire és mekkora összeget szeretnénk felvenni, mert ettől függően változhat az is, hogy melyik bankhoz fordulunk.

A bankok gyorskölcsön ajánlatai nagyon eltérőek lehetnek egymástól. Van ahol egészen kis összegtől, már 100.000 ft-tól igényelhető hitel és egészen magas értékig, akár 10 millió forintig is elérhető. Az átlagos futamidő 12-96 hónap, a THM pedig nagyon alacsony 6%-tól akár 30%-ra is rúghat.

Összességében a jövedelem és a futamidő hossza határozza meg a gyorskölcsön feltételeit, vagyis mi az, amire valóban képes lesz az adós.

Mire figyeljünk, hogy a gyorskölcsön ne legyen időzített bomba?

A legnagyobb probléma amit gyorskölcsön igénylésnél elronthatunk, hogy nem vagyunk elég körültekintőek. Mivel a cél az, hogy minél előbb a kezünkben legyen a kívánt összeg, hajlamosak vagyunk bármilyen feltételbe belemenni ami később nagy gondokat okozhat.

Személyi kölcsön a segítség
A személyi kölcsön sokszor a legjobb segítség lehet

 

A legfontosabb egy hitel igénylésénél a THM összege. A THM azokat a költségeket tartalmazza ami előre tudható és kiszámítható. A következő díjakat tartalmazza:

 • Kamat
 • Kezelési költség
 • Hitelbírálati díj
 • Folyósítási járulék
 • Bankszámlavezetés díja
 • A hitelközvetítőnek fizetendő díj

Amennyiben nagyobb összegű ingóság vagy ingatlan kerül fedezetként:

 • Értékbecslési díj
 • Helyszíni szemle díja
 • Ingatlan-nyilvántartási eljárás díja

Példaként, ha egy hitel kamatlába 11%, a kezelési költség 2,5% egy évre, a bankszámla vezetés díja 1% akkor a THM 14,5%.

A THM-et a kölcsön összegének a nagysága, a hitel futamideje és a visszafizetés gyakorisága határozza meg.

A gyorskölcsön feltételeket támaszt az adóssal szemben

Amennyiben Önnek kényelmesebb havonta egyszer fizetni a törlesztőrészletet, igyekezzen ennek megfelelő ajánlatot találni, előfordulhat ugyanis, hogy olyan banknál próbálkozik ami heti törlesztést szab meg.

Használja a hitelkalkulátort, hogy képben legyen

Bármekkora összegre is legyen szükségünk, járjunk utána várhatóan mekkora összeget kell majd visszafizetni és milyen ütemben. Ha körültekintően választunk a gyorskölcsön valóban segítségként funkcionál majd. Nézze meg a bankok aktuális ajánlatait egy helyen.


További hasznos témák:

Akciós hitelOnline hitelSzemélyi hitel kalkulátor, Autóhitel kalkulátor, Gyorshitel, Személyi hitel, Hitelkalkulátor, Gyors kölcsön, KHR, Autóhitel, Gyorskölcsön, Szabad felhasználású hitel, Hitel autóvásárlásra, Adósságrendező hitel, Hitel fix részletre, Hitelkiváltás, Kis összegű hitelHitel

Hozzászólások

Szólj hozzá

A kommentet ellenőrzik mielőtt nyilvános lesz.

Friss bejegyzések

Gyorskölcsön, Hiteligénylés, Online személyi kölcsön, Személyi kölcsön Infláció – Okai, mértéke és hatása életünkre
Infláció – Okai, mértéke és hatása életünkre
Egyéb, Fizetési megoldás, Gyorskölcsön, Online kölcsön, Online személyi kölcsön Hogyan juthatunk személyi kölcsönhöz? – Mindent a feltételekről
Hogyan juthatunk személyi kölcsönhöz? – Mindent a feltételekről