Azonnali és egyszerű gyorskölcsönt keres? A hazai piacon több bank és pénzintézet foglalkozik személyi hitelekkel, gyorskölcsönökkel különösen azóta, hogy a hazai hitelfelvételi hajlandóság már elérte, sőt meg is haladta a 2008-as válság előtti szintet.
jacint.biro

jacint.biro

július 3, 2019

0 hozzászólás

Azonnali és egyszerű gyorskölcsönt keres? A hazai piacon több bank és pénzintézet foglalkozik személyi hitelekkel, gyorskölcsönökkel különösen azóta, hogy a hazai hitelfelvételi hajlandóság már elérte, sőt meg is haladta a 2008-as válság előtti szintet. Lassan mindenki eladósodik, mert hitelt felvenni egyszerű, kölcsönből sok olyan dolgot kaphatunk meg azonnal, amire egyébként éveket kellene várni. A különböző ajánlatok között azonban nem könnyű eligazodni, hiszen nem mindegyik olyan olcsó hitel, mint amilyennek a hirdetésekből elsőre látszik.

Nézzük a legjobb online személyi kölcsön ajánlatokat egy helyen!

Kezdjük mindjárt az egyik ismert hazai bank ajánlatával, a K&H személyi kölcsönnel.

Kalkulátorunkból látható, hogy a kiajánlott THM 8,1-13.8% a közepesnek  árkategóriában mozog.

Nem K&H ügyfelek számára is adják. A maximálisan igényelhető hitelösszeg  1,5 millió két év futamidőre. A szükséges alsó jövedelemküszöb havi 100.000 forint, ami tulajdonképpen alacsonynak mondható.  Előnye még az, hogy végig fix törlesztőrészlettel számolhatunk és a szerződéskötési díjat sem számolják fel.

A COFIDIS két ajánlattal is jelen van

Az egyik legnépszerűbb termékük a Fapados kölcsön, amit akár 24 óra alatt is fel lehet venni, online igényléssel. Ez egy valódi gyorskölcsön, így sokan szeretik. Nem kell hozzá bankot sem váltani és meglepően magas összeget, akár 5.000.000 forintot is lehet igényelni, ha van 200.000 forintos fizetésünk.

A THM 7,9 és 19,9 % között mozog. Az online hitelfelvétel  leegyszerűsíti a folyamatot. A havi törlesztőrészlet Fix kamata évi  7,63%. Semmi extra szolgáltatást nem nyújt, épp ettől ennyire kedvező.

Nincs papíralapú ügyintézés, mindent elektronikus formában kell beadni. Amit még előnyként el lehet róla mondani, hogy olyan BAR listások KHR listások számára is  elérhető, akik előző tartozásaikat már kifizették, de még nem kerültek le a listáról.

gyorskölcsönök a piacon
Az InstaCash hitelkalkulátorának segítségével megtalálhatod a legjobb gyorskölcsön ajánlatokat

 

Cofidis megújuló hitel

Erre a hitelfajtára a mindennapi életben nagy szükség van, mivel a kifizetett tőkerész újra és újra felvehető. Olyan, mint egy pénzügyi védőháló: ha épp megszorultunk, nem szükséges ismételten hiteligénylési folyamaton átmenni, hanem csak felveszünk annyit, amennyi kell, vagy amennyit a keretünkből lehetséges.

Bizonyos tekintetben a hitelkártyához hasonlítható, ám nincs kártyadíj és némileg olcsóbb is. A futamideje rugalmas, bármikor, bármekkora részletekben előtörleszthető.  Alacsony fizetésűek számára is elérhető, hiszen már 70.000 forintos havi jövedelem elégséges hozzá. Nincsenek rejtett költségek, se előtörlesztési díj, se folyósítási, vagy kezelési költség. Online igényelhető szabad felhasználású személyi hitel, amit akár 24 órán belül megkaphatunk!

OTP Személyi kölcsön

Szabad felhasználású személyi hitel, melynek összege akár a  8.000.000 forintot is elérheti. Futamideje 13-84 hónap, tehát a rövidtől a közepes lejáratig változhat. THM 7,3-24,1% között. Jövedelemhatára is kedvező, ezt a kölcsönt minimálbér mellett is folyósítják. Minden esetben át kell esni a banki hitelbírálati folyamaton, ami személyes ügyintézéssel bármely OTP fiókban csak pár percet vesz igénybe. Természetesen online is kérhető. Az OTP személyi kölcsön havi törlesztőjét a bankszámlánkról vonják le egyenlő részletekben. A levonás napját az ügyfél határozza meg, hiszen egyéni, hogy kinek mikor van fent elegendő összeg a számláján.

CIB előrelépő személyi kölcsön

Azok is megkaphatják, akik nem a CIB bank ügyfelei, nem feltétel tehát a számlanyitás. Szabadon felhasználható személyi kölcsön, amellyel akár régebbi, más banktól felvett előnytelen hitelt is lehet törleszteni. Rendkívül tág értékhatáron belül mozoghatunk, mivel 500.000 forinttól 10.000.000 forintig vehető fel.

Akár 7,77%-os kamattal kapható, de ennek feltétele az AKTÍV250 kedvezménycsomag megléte (THM: 8,17%). Fix törlesztőrészletű gyorshitel, mely a bank saját alkalmazásán keresztüli igényléssel 7-10 perc!

Szabad felhasználású gyorshitelt vagy személyi hitelt szeretne?

Ha lényeges Önnek a havi törlesztőrészleten túl az is, hogy olcsón és kedvező feltételekkel jusson hitelhez, akkor át kell gondolnia a bankok ajánlatait és érdemes a főbb mutatókat is összehasonlítani. Ebben segít ez az oldal, ahol az aktuális banki ajánlatokat látja kiválogatva, kalkulátorokkal. Ne bízza a véletlenre hitelét, kalkuláljon és döntsön megfelelő információk birtokában online hiteléről!


További hasznos témák:

Akciós hitelOnline hitelSzemélyi hitel kalkulátor, Autóhitel kalkulátor, Gyorshitel, Személyi hitel, Hitelkalkulátor, Gyors kölcsön, KHR, Autóhitel, Gyorskölcsön, Szabad felhasználású hitel, Hitel autóvásárlásra, Adósságrendező hitel, Hitel fix részletre, Hitelkiváltás, Kis összegű hitelHitel, Személyi kölcsön kalkulátor

Hozzászólások

Szólj hozzá

A kommentet ellenőrzik mielőtt nyilvános lesz.

Friss bejegyzések

Gyorskölcsön, Hiteligénylés, Online személyi kölcsön, Személyi kölcsön Infláció – Okai, mértéke és hatása életünkre
Infláció – Okai, mértéke és hatása életünkre
Egyéb, Fizetési megoldás, Gyorskölcsön, Online kölcsön, Online személyi kölcsön Hogyan juthatunk személyi kölcsönhöz? – Mindent a feltételekről
Hogyan juthatunk személyi kölcsönhöz? – Mindent a feltételekről