Akkor is kap hitelt, ha nem a bank ügyfele. 300.000- 3 millió Ft. Cikkünkben most végigvesszük ki kaphatja meg és mi kell hozzá pontosan. Nézze meg!
jacint.biro

jacint.biro

november 26, 2018

0 hozzászólás

Akkor is kap hitelt, ha nem a bank ügyfele. 300.000- 3 millió Ft. Cikkünkben most végigvesszük ki kaphatja meg és mi kell hozzá pontosan. Nézze meg!

A teljesen online hitel igénylése mára már lehetségessé vált, a K&H bank az elsők között vezette be. Mit is jelent ez a kölcsönigénylés folyamata szempontjából? Nem kell bemenni érte a bankba, viszont érdemes felkészülni rá. Cikkünkben most végigvesszük ki kaphatja ezt a hitel fajtát, mikor kapja meg és mi kell hozzá pontosan.

Gyorskölcsön, online hiteligényléssel

Akár 3 millió forint hitel is kapható,  még úgy is, hogy Ön nem is ügyfele a K&H banknak. Nagy újítás ez, hiszen a bankok mindig maximálisan szeretik bebiztosítani magukat ügyfeleik anyagi lehetőségeiről. Ennek legjobb módja, ha az adós folyószámlája is a hitelt adó banknál van. A bank számára van ennek további előnye is, mivel a számlával kapcsolatos banki díjak a hitelezésen túl további bevételhez juttatják őket.

Gyorskölcsön
Gyorskölcsön, amikor számít a hitel átfutási idő

 

Más banknál is van online gyorskölcsön, viszont ott számlavezetéshez kötik

Online igénylésű, szabad felhasználású hitel érhető el a CIB, az OTP ügyfeleinek, sőt az MKB bank lakáshiteleinek egy része is működhet így, de az igazi újítást nem ők vezették be.

Nézzük meg milyen igazolási lehetőség a gyorskölcsön kérelem benyújtásához

Mielőtt nekilát a hitel kérelem elindításához, készüljön fel, ne menet közben kapkodjon, idegeskedjen. Teremtsen nyugodt körülményeket egy fél órára, lehetőleg asztali gépről, laptopról csinálja, ne mobilról. Tehát ami biztosan kell gyorskölcsön igényléshez:

 • érvényes személyi igazolvány,
 • érvényes lakcímkártya,
 • mobiltelefon,
 • e-mail cím, amin kommunikálni szokott
 • hozzáférés, jelszó, stb az online bankszámlájához

Az online hitel, gyors kölcsön kalkuláció menete:

 1. Hitelösszeg – Ön beállítja, mennyi hitelt szeretne felvenni. Ebben az esetben egy 300.000 és 3.000.000 forint között van lehetősége választani.
 2. Havi törlesztő  – itt Ön mond egy reális összeget, hogy mennyit vállal havonta.
 3. Futamidő – ezt a rendszer mondja meg, a kölcsön összege és a havi részlet alapján.
 4. Hitelfeltételek – ha a legkedvezőbb esetet választja, úgy kell lennie legalább 300.000 Ft nettó saját jövedelmének, amiből jó, ha legalább 100.000 forint egy K&H számlára megy. De ez utóbbi nem kizárólagos feltétel, csak javít a gyors kölcsön feltételein. Fontos azt is tudnia hogy számlája ez esetben is csak ezen bankok valamelyikénél lehet, másnál nem:
 • OTP Bank,
 • Budapest Bank,
 • UniCredit Bank.
 • Erste Bank,
 • Raiffeisen Bank,
 • MKB Bank,

Nyilván a hitel költsége miatt az a legkedvezőtlenebb, ha 300.000-nél kevesebb a jövedelme, és az sem K&H számlára megy, mert ekkor a havi törlesztőrészlet magasabb lesz. De még így is megkapja a lehetőséget a vágyott gyorskölcsön igénylésére. Ez az igazi újítás a hazai hitel lehetőségek között.

Online hiteligénylés
Online hiteligénylés folyamata nem egyszerű, de mi segítünk benne eligazodni

Menjünk tovább, mit kérnek be az online hiteligényléshez

 1. Személyi adatok, név, cím, anyja neve, stb.
 2. Kapcsolati adatok, visszaigazoló emailt és SMS-t is küldenek
 3. Hitelcél megnevezése, itt jó, ha őszintén és pontosan válaszol, hogy lássák, komolyan gondolja, nem pillanatnyi hangulatból teszi.
 4. Jövedelemre vonatkozó adatok, munkáltató, jövedelmek, jövedelmi források
 5. Egyéb hitelek megléte, adósságok, tartozások
 6. Lakással, lakhatással vonatkozó adatok
 7. Családi állapot, végzettség
 8. Bankszámlaszám, amit szintén azonnal le fognak ellenőrizni, hogy valós-e. Küldenek egy ellenőrző utalást 1 forintról, és a közleményben lesz az azonosító kód. erre is szüksége lesz. Ebből adódik, hogy aki online kölcsönt vesz fel, az nagyon legyen otthon az online bankolásban.

Videóazonosításra is szükség lesz a hitel igényléséhez

Ekkor beszélni fog a hitelügyintézőjével, aki elmond mindent, megadja a kötelező tájékoztatásokat, illetve kérdéseire is válaszol.

Utána megkapja az online hitelajánlatot, hitelszerződést, amit gondosan olvasson át!

Küldeni fognak egy digitális aláírási kódot, így nem kell semmit sem kinyomtatni, meg postázni, vagy sorban állni, időre menni valamelyik bankfiókba. Minden, a teljes hiteligénylés, igazolás online történik.

A hitel felvétel ideje lecsökken, de természetesen nem azonnal kapja meg amint kitöltötte az igénylést, mivel a hitelbírálatot ugyanúgy élő személyek, a bank munkatársai végzik.

Mikor és hova kapja meg a hitel összegét?  – Ha minden rendben van, akkor a hitelszerződés hatályba lépése utáni első banki napon az Ön megjelölt és visszaigazolt számláján lesz az összeg.

Nézze meg online hitel kalkulátorunkat, tájékozódjon, hogy jár a legjobban!


További hasznos témák:

Akciós hitelOnline hitelSzemélyi hitel kalkulátor, Autóhitel kalkulátor, Gyorshitel, Személyi hitel, Hitelkalkulátor, Gyors kölcsön, KHR, Autóhitel, Gyorskölcsön, Szabad felhasználású hitel, Hitel autóvásárlásra, Adósságrendező hitel, Hitel fix részletre, Hitelkiváltás, Kis összegű hitelHitel

Hozzászólások

Szólj hozzá

A kommentet ellenőrzik mielőtt nyilvános lesz.

Friss bejegyzések

Gyorskölcsön, Hiteligénylés, Online személyi kölcsön, Személyi kölcsön Infláció – Okai, mértéke és hatása életünkre
Infláció – Okai, mértéke és hatása életünkre
Egyéb, Fizetési megoldás, Gyorskölcsön, Online kölcsön, Online személyi kölcsön Hogyan juthatunk személyi kölcsönhöz? – Mindent a feltételekről
Hogyan juthatunk személyi kölcsönhöz? – Mindent a feltételekről