Több gyors szabad felhasználású személyi kölcsön lehetőség közül válogathatnak azok, akik gyorsan, órák vagy egy-két nap alatt akarnak személyi kölcsönhöz jutni
jacint.biro

jacint.biro

január 11, 2019

0 hozzászólás

Több gyors szabad felhasználású személyi kölcsön lehetőség közül válogathatnak azok, akik gyorsan, órák vagy egy-két nap alatt akarnak személyi kölcsönhöz jutni

Bárki kerülhet olyan helyzetbe, hogy nem várhat napokat, heteket a bankok ügyintézőire, mire döntést hoznak a hitelkérelme ügyében. A gyorskölcsön lehetőségét éppen nekik találták ki.

Szabad felhasználású hitel – korlátok nélkül, szinte azonnal

A hitelek és kölcsönök világában manapság egyáltalán nem egyszerű eligazodni, kiváltképpen, ha valaki gyorsan akar pénzhez jutni.

Személyi kölcsönök terén manapság igazán lehengerlő a kínálat, és valóban igaz, hogy szakértő legyen a talpán az, aki képes könnyedén kiigazodni a pénzintézetek ajánlatai között.

Ebben segít a hitelkalkulátorunk, ami pillanatok alatt megmutatja, hogy Önnek melyek a legkedvezőbb feltételekkel hozzáférhető, gyors szabad felhasználású személyi kölcsönök!

Miben tér el a normál és a gyors szabad felhasználású személyi kölcsön egymástól?

Általában a sebesség és a felvehető összeg a különbség a hagyományos és a gyors szabad felhasználású személyi kölcsön között. A gyors kölcsönnél több pénzintézet akár a hitelfelvevő saját lakásában is megkötheti a szerződést, ami jelentős kényelmi faktor, ugyanakkor a gyors kölcsön, mivel sokkal kevesebb mérlegelési időt ad a bankoknak, többnyire alacsonyabb összeghatárig szól.

Cserébe viszont olyan emberek is kaphatnak személyi kölcsönt, akiknek a normál hiteligénylését el szokták utasítani a pénzintézetek, mert túl alacsony a jövedelmük – vagy túl alacsony összeghez szeretnének hozzájutni.

Gyorskölcsön
Gondoljuk meg, hogy mire akarjuk elkölteni a gyorskölcsönt

 

A gyors szabad felhasználású személyi kölcsön esetében rendkívül egyszerű az ügyintézés

Az egyik nagy előnye ennek a hitelfajtának az, hogy a rengeteg papírt igénylő, hosszadalmas, bürokratikus ügyintézés helyett viszonylag gyorsan, és legfőképpen egyszerűen lehet a személyi kölcsönhöz hozzájutni.

A szabad felhasználású személyi kölcsön esetében jellemzően személyigazolványra és lakcímkártyára, adóigazolványra, jövedelemigazolásra van szükség, illetve kezesre, vagy nagy értékű tárgyra fedezetként.

Mitől függ az, hogy ki kaphat gyorskölcsönt?

Jellemző a hitelintézetek gyakorlatára, hogy csak 22-23 éves kortól és legfeljebb 65-70 éves korig nyújtanak ilyen fajta kölcsönt. Ennek érthető oka van: bár jogilag 18 évesen lesz valaki felnőtt, stabil munkahellyel a többség csak évekkel később fog rendelkezni, illetve a várható életkor is kockázat a banknak, ügyelnek arra, hogy túl idős embereknek se adjanak kölcsön.

A másik fontos szempont a hitelkérelmező anyagi helyzete.

Alacsony fizetésre nem szívesen adnak milliós személyi kölcsönt a bankok, olyankor mindig kezes bevonását, vagy ingatlanfedezetet kérnek. Ez is érthető: ha albér olyan kevés, hogy már egy havi 15-20 000 forintos törlesztőrészlet is kihívást okozhat az adósnak, így komoly a kockázat a késedelemre, vagy a nemfizetésre.

Viszont, ha valaki vállalja, hogy segít az adósnak a törlesztésben, vagy egy piacképes ingatlan jelenti a fedezetet, általában nincs akadálya annak, hogy egy-másfél millió forinthoz is hozzájuthassanak az alacsony(abb) jövedelmű hiteligénylők .

Gondoljuk meg alaposan, hogy mire akarjuk elkölteni a gyors, szabad felhasználású hitelt

A pénzügyi tudatosság terén Magyarország jócskán lemaradásban van. Azonban pár évre eladósodni csak azért, hogy egy nagyobb tévénk, egy nyaralásunk, vagy látványosabb esküvőnk legyen, aligha érdemes.

Ezért fontos szem előtt tartani, hogy bár személyi kölcsönnek hívják, ugyanúgy hitelről van szó, mint például a lakáshitelek esetében.

Ha pedig az igényelt összeg miatt jelzálog bejegyzés kerül a házra, akkor az óvatlan költekezés miatt az adós a saját otthonát teheti kockára. Viszont megfelelő körültekintéssel, jól átgondolt célokra kifejezetten hasznos lehet személyi kölcsönt felvenni, például ha csak egy kevés hiányzik a kiszemelt autóhoz, vagy egy költségesebb műszaki cikk tönkrement, vagy egy kisebb felújítás kell a lakásban.

Nézze meg hitelkalkulátor segítségével mennyi hitelt venne fel, mekkora havi törlesztőt tud vállalni és milyen hosszú futamidőre számíthat. vesse össze az ajánlatokat most!


További hasznos témák:

Akciós hitelOnline hitelSzemélyi hitel kalkulátor, Autóhitel kalkulátor, Gyorshitel, Személyi hitel, Hitelkalkulátor, Gyors kölcsön, KHR, Autóhitel, Gyorskölcsön, Szabad felhasználású hitel, Hitel autóvásárlásra, Adósságrendező hitel, Hitel fix részletre, Hitelkiváltás, Kis összegű hitelHitel

Hozzászólások

Szólj hozzá

A kommentet ellenőrzik mielőtt nyilvános lesz.

Friss bejegyzések

Gyorskölcsön, Hiteligénylés, Online személyi kölcsön, Személyi kölcsön Infláció – Okai, mértéke és hatása életünkre
Infláció – Okai, mértéke és hatása életünkre
Egyéb, Fizetési megoldás, Gyorskölcsön, Online kölcsön, Online személyi kölcsön Hogyan juthatunk személyi kölcsönhöz? – Mindent a feltételekről
Hogyan juthatunk személyi kölcsönhöz? – Mindent a feltételekről