Személyi kölcsön 2019, így lehet okosan felvenni   Minden eddigi becslést meghaladta az építkezések, a lakásfelújítások száma is az idei nyári hónapok alatt. Ez azt is jelenti, hogy a személyi kölcsönök összege és a hitelszerződések száma is rekordokat döntött. Ez az egyik legnépszerűbb hitelcél, ehhez keresnek a legtöbben személyi kölcsön konstrukciókat. Egy építkezés sosem annyi, amennyit előre számoltunk, mindig van, amire kell még pénz. A jó személyi kölcsön segítség, ha okosan használjuk ki.
jacint.biro

jacint.biro

december 7, 2019

0 hozzászólás

Személyi kölcsön 2019, így lehet okosan felvenni

 

Minden eddigi becslést meghaladta az építkezések, a lakásfelújítások száma is az idei nyári hónapok alatt. Ez azt is jelenti, hogy a személyi kölcsönök összege és a hitelszerződések száma is rekordokat döntött. Ez az egyik legnépszerűbb hitelcél, ehhez keresnek a legtöbben személyi kölcsön konstrukciókat. Egy építkezés sosem annyi, amennyit előre számoltunk, mindig van, amire kell még pénz. A jó személyi kölcsön segítség, ha okosan használjuk ki.

Személyi kölcsön – egyszerűbb és tisztább banknak tartozni, mint szívességeket kérni

 

Vagyunk páran akiknek van arra lehetősége, hogy a családon belül oldja meg a hirtelen kiadásokat és családon belül sokan szívesebben tartozik, mint a banknak. De mi van akkor, ha a család sem tud a segítségünkre sietni? Ilyenkor jön az a lépés amitől sokan megkímélnék magukat, megkezdődik a keresés a megfelelő személyi kölcsön után, amit gyorsan meg lehet kapni.

Az online személyi kölcsön kalkulátor segítségével  sokat lehet spórolni, ha egy olyan kölcsön felvételét választjuk, ami törlesztőrészletben és THM-ben is kedvezőnek mondható.

Személyi kölcsönök 2019-ben

 

Nézzük az előnyeit, ami miatt többen ezt a hitelformát választják.

 

  1. Szabad felhasználású hitel. A személyi kölcsön (vagy gyorskölcsön) legjobb tulajdonsága, hogy a bank felé nem tartozunk semmilyen igazolással. Szó szerint arra használhatjuk fel az igényelt összeget amire szeretnénk. Ezzel nagyban megkönnyíti a mindennapokat, ugyanis ha igazolnunk kéne a kiadásainkat az rengeteg papírmunkával járna.
  2. Alacsony THM, amitől olcsó a személyi kölcsön. Bankonként különböző akciós ajánlatokkal találkozhatunk, amiket még további bónuszokka is megtoldanak, mint például a munkabérátutalási kedvezmény. A teljes hiteldíj mutató nem csak a kamatot, hanem az egyéb költségeket is egyben számszerűsíti a felvett összeg százalékában.
  3. Alacsony, és kiszámíthatóan fix  havi törlesztő részlet. Az, hogy mekkora lesz a havonta fizetendő részlet, nagyban függ attól mennyi a havi jövedelme. A bank hitelbírálatot végez és annak függvényében dönti el, milyen időtartamra, mekkora összeget kap. 

 

 

Online igényelhető személyi kölcsön a leggyorsabb

 

Ha már belefog egy építkezésbe, akkor nincs megállás, kell a pénz, több is mint gondolná. Amennyiben Ön minél gyorsabban és problémáktól mentesen szeretne hozzájutni a kívánt összeghez, kezdje a keresését a saját bankjánál, vagy nézze meg online személyi kölcsön kalkulátorunkat. Ha a bankunk számára rendelkezésre áll minden információ rólunk, mint adósról, akár egy órán belül is megkaphatjuk a hitelkalkulációt. Jobb esetben magát a gyorskölcsön folyósítása is megtörénhet. Arra azonban készüljünk fel, hogy ha több bankszámlánk van több banknál, akkor ez nem ennyire egyszerű, hiszen az összes tartozásunkat látniuk kell, mindent be fognak kérni így hosszabb az ügyintézés folyamata.

 

A saját számlavezető bank lehet, hogy olcsóbb, mint egy másik, de az is lehet, hogy talál kedvezőbb kölcsönt. Ma már nem feltétlenül elvárás az, hogy a számlát is a hitelt folyósító banknál vezesse.

Melyik a legjobb személyi kölcsön? – Most választhat!

Mi most 4 különböző pénzintézet ajánlatait hasonlítjuk össze egy helyen:

 

 1. CIB Előrelépő személyi kölcsön
 2. Cofidis fapados kölcsön
 3. K&H Személyi kölcsön
 4. Cofidis megújuló Hitel
 5. OTP személyi kölcsön

 

Egy gyors áttekintéssel máris láthatók a főbb sarokszámok, ami alapján az összehasonlítás kezdődhet.

 

Olcsó személyi kölcsön 2019 hitelkalkulátor

Alkalmazásunk nem csak az aktuális személyi kölcsön lehetőségeket mutatja meg. Játszunk a lehetőségekkel, állítsuk át a futamidőt vagy a felvenni kívánt összeget. Találhatunk olyan ajánlatot ami hosszabb távon kedvezőbb kamatot ad, de nem biztos hogy egyben ez a legjobb ajánlat. 

Menjen biztosra, de ne vállalja túl magát

 

Lehet, hogy egy rövidebb időre szóló ajánlattal jobban jön ki, így pénzt spórolhat. Ha végképp nem tud dönteni, akkor kérhet személyes segítséget, tanácsadást is kollégáinktól.

 

Nézze meg először online személyi kölcsön kalkulátor alkalmazással, mivel járna jól így 2019-ben.

Hozzászólások

Szólj hozzá

A kommentet ellenőrzik mielőtt nyilvános lesz.

Friss bejegyzések

Gyorskölcsön, Hiteligénylés, Online személyi kölcsön, Személyi kölcsön Infláció – Okai, mértéke és hatása életünkre
Infláció – Okai, mértéke és hatása életünkre
Egyéb, Fizetési megoldás, Gyorskölcsön, Online kölcsön, Online személyi kölcsön Hogyan juthatunk személyi kölcsönhöz? – Mindent a feltételekről
Hogyan juthatunk személyi kölcsönhöz? – Mindent a feltételekről