Olcsóbb személyi hitel magasabb jövedelemigazolással

Avatar Albert Lilla
2020. január 11.

Egy hiteligénylésnél nem mindegy, hogy milyen jövedelmet igazolunk, hiszen akár 2 százalékkal is csökkenhet a THM, ha egy 3 millió forintos hitelnél 100 000 ft-al magasabb munkabért tudunk igazolni. 5 év alatt ez 300 000 ft körüli megtakarítást jelenthet számunkra. A jövedelmünkön kívül vannak más feltételek is, amelyek elfogadásával csökkenteni tudjuk a kamatot.

Különböző kedvezményes ajánlatot kaphatunk a banktól, ha bizonyos feltételeket teljesítünk. Ezek leggyakrabban a jövedelemhez és a bankszámlához fűződő jóváírásokhoz kapcsolódnak.

 

A jövedelmünk persze nem tudjuk csak úgy megváltoztatni, de van pár lehetőség, ami segíthet:

 

  1. Egyes bankok nem feltétlen egy személytől várják el a jövedelem leigazolását, ezért egy adóstárs bevonása segíthet
  2. Más bankoknál feltétel az is, hogy náluk vezetett számlára érkezzen a jövedelmünk
  3. Vannak bankok, amelyek csak a havi jóváírást várják el, és nem kell igazolni a jövedelmet. A lényeg, hogy tudd az összeget igazolni, a forrás már nem számít.

 

Más akciós lehetőségek

Kedvezményt kaphatunk, ha egy meghatározott számlacsomagot nyitunk az adott banknál, ha egy hitelfedezeti biztosítást igénylünk de akár akkor is, ha nagyobb hitelösszeg mellett döntünk.

Minden feltétel teljesítése mellett, akár 5,95 %-os kamattal is kaphatunk személyi kölcsönt. THM értéke lehet magasabb, de több káresemény esetén védelmet nyújt a teljes futamidő alatt.

Érdemes jól meggondolni mely feltételeket tudjuk teljesíteni, ha hiteligénylésen gondolkodunk, ha pedig  bővebb információra van szükségünk  kérjük szakember segítségét és használjunk összehasonlító kalkulátorokat, mint amilyen az instacash kalkulátora is online hitel témában. 

 

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki.

Kiemelt személyi kölcsön ajánlatok

1,5 millió forint 4 éves futamidő esetén