Személyi kölcsönhöz jutni nemcsak egyszerű, de gyors is. A szabad felhasználású hitel egyik előnye, hogy szinte bármire elkölthető, a bank nem ellenőrzi, hogy teljesült-e a hitelcél, mint például a lakáshitel esetén.
jacint.biro

jacint.biro

július 17, 2019

0 hozzászólás

Személyi kölcsönhöz jutni nemcsak egyszerű, de gyors is. A szabad felhasználású hitel egyik előnye, hogy szinte bármire elkölthető, a bank nem ellenőrzi, hogy teljesült-e a hitelcél, mint például a lakáshitel esetén. Legnagyobb előnye pedig, hogy néhány nap alatt, vagy akár az igénylés napján hozzájuthatunk a kért összeghez.

Nézzünk pár példát:

  • OTP személyi kölcsön számlavezetéssel egy héten belül
  • K&H személyi kölcsön a hitelbírálat idejétől függően pár nap
  • Cofidis fapados kölcsön akár 1 nap alatt
  • CIB Előrelépő kölcsön – szabadfelhasználásra 1 nap alatt, hitelkiváltásra 5 nap alatt

[sc_offer_view id=”289″]

A gyorshitel valóban gyors

Jó tudni, hogy akár pár órán belül kapható gyorskölcsön, ha szükségünk van pénzre és van rendszeres, legalább 100.000 forintos jövedelmünk. Váratlan esemény történt, esetleg meghibásodott valami, ami miatt nagyobb összegre lenne szükség? Szerencsére az online személyi kölcsönök egyszerűen nonstop igényelhetőek, a hitelbírálat sem vesz sok időt igénybe, és hamar a szükséges pénzösszeghez juthatunk. Az elbírálás a jövedelemigazolásunk alapján történik, a rendszeres fizetés a fedezet, nem kell bevonni sem ingatlant, sem értékpapírt biztosítéknak. Személyi kezes szükséges lehet, tehát egy olyan adóstárs, aki vállalja a visszafizetést, ha az adóssal történik valami.

személyi kölcsön folyósítás
Ha számít az idő, akkor válasszunk online igényelhető kölcsönt

 

Milyen dokumentumokra van szükség a személyi hitel igényléséhez?

Meggyorsíthatja a hitelfelvétel idejét, ha minden szükséges dokumentumot gondosan előkészítünk. Az okmányok – személyi igazolvány (esetleg útlevél vagy jogosítvány), lakcímkártya és adókártya – mellett rendelkeznünk kell munkáltatói igazolással a jövedelmünkről (egyéni vállalkozók, KATA-sok esetén NAV jövedelemigazolás, nyugdíjasoknak nyugdíjszelvény és nyugdíjas igazolvány szükséges). Ha nem annál a banknál igényeljük a személyi kölcsönt, ahol a számlánkat is vezetjük, akkor be kell nyújtani az utolsó pár havi bankszámlakivonatunkat. Abban az esetben, ha más hitelekkel is rendelkezünk, akkor az azokról szóló igazolást is csatolnunk kell.

Kölcsön egy órán belül? Online lehetséges!

A leggyorsabb módja, hogy személyi kölcsönhöz jussunk, ha a hitelkérelmet online intézzük. Ma már több banknál is lehetséges, hogy a számítógépünk előtt ülve, pár kattintással a kívánt összeg birtokunkba kerüljön. A papíralapú ügyintézést ebben az esetben teljesen elfelejthetjük, a szükséges okmányokat, dokumentumokat is online kell benyújtanunk. Amennyiben hitelünket annál a banknál igényeljük, ahol a számlánkat is vezetjük, úgy a bank rendszere fogja leellenőrizni, hogy hitelképesek vagyunk-e, és hogy mekkora összeget igényelhetünk. Ez mindenképpen gyorsítja a folyamatot, de nem feltétlenül vannak hátrányban azok sem, akik a kölcsönfelvételt bankváltás nélkül szeretnék intézni, vagyis nem a számlavezetőjük hitelajánlatát választják.

Több pénzintézetnél például a Cofidisnél már videóchaten keresztül történik az azonosítás, és akad olyan is, ahol a banki applikáción keresztül már okostelefonunk segítségével adhatjuk le hitelkérelmünket. Ezekkel a lehetőségekkel sok esetben egy órán belül a kívánt összeghez juthatunk, sorbanállás nélkül, akár az otthonunkból intézve.

Mire figyeljünk a személyi kölcsön igénylésekor?

A legtöbb esetben valóban néhány óra, vagy csak pár nap szükséges a kölcsön folyósításához, figyelembe kell venni, hogy az igénylés meghiúsulhat, ha a Központi Hitelinformációs Rendszer (KHR) régebbi nevén a BAR lista, vagy a bank háttérrendszere nem érhető el. Érdemes tehát arra is figyelni, hogy

  • nem feltétlenül a leggyorsabban elérhető hitel a legolcsóbb.
  • ne csak a havi törlesztőrész nagysága alapján döntsünk
  • hasonlítsuk össze a THM százalékos értékét
  • mérlegeljünk józanul, és a lehető legkevesebbet igényeljük

Az ajánlatok összehasonlításában segítséget nyújthat egy online hitelkalkulátor, amiben a fő sarokszámok alapján reális képet kapunk arról, hogy a vágyaink és a lehetőségeink hol találkoznak.

Nézze meg most a legnépszerűbb ajánlatainkat online és döntsön hiteléről aszerint, melyik épp a legkedvezőbb Önnek! Itt pedig néhány hitelfelvétellel kapcsolatos tanácsról olvashat.

Hozzászólások

Szólj hozzá

A kommentet ellenőrzik mielőtt nyilvános lesz.

Friss bejegyzések

Gyorskölcsön, Hiteligénylés, Online személyi kölcsön, Személyi kölcsön Infláció – Okai, mértéke és hatása életünkre
Infláció – Okai, mértéke és hatása életünkre
Egyéb, Fizetési megoldás, Gyorskölcsön, Online kölcsön, Online személyi kölcsön Hogyan juthatunk személyi kölcsönhöz? – Mindent a feltételekről
Hogyan juthatunk személyi kölcsönhöz? – Mindent a feltételekről