Fogászati kezelési terve magasabb összegű, mint azt könnyedén megengedhetné magának? A Dentabo és az Instacash közös együttműködésével közvetlenül elérhetővé vált részletfizetési szolgáltatás, online hiteligényléssel, mely gyors és egyszerű. Mi lehet a megoldás? A Dentabo fogászat lehetőséget nyújt pácienseinek arra, hogy egy komolyabb beavatkozás ne várasson magára hosszú ideig a felmerülő…
Nagy Fruzsina

Nagy Fruzsina

január 10, 2023

0 hozzászólás

Fogászati kezelési terve magasabb összegű, mint azt könnyedén megengedhetné magának? A Dentabo és az Instacash közös együttműködésével közvetlenül elérhetővé vált részletfizetési szolgáltatás, online hiteligényléssel, mely gyors és egyszerű.

Mi lehet a megoldás?

A Dentabo fogászat lehetőséget nyújt pácienseinek arra, hogy egy komolyabb beavatkozás ne várasson magára hosszú ideig a felmerülő pénzügyi nehézségek miatt. A magánegészségügyben tapasztalható áremelkedések következtében pedig elmondható, hogy érdemes most és nem később elvégeztetni a tervezett, vagy éppen felmerülő fogászati beavatkozásokat, mindehez pedig segítséget tud nyújtani az Instacash: instacash.hu/szemelyi-kolcson-kalkulator/

Milyen előnyei származhatnak abból, ha hitelt igényel fogászati kezeléseinek megvalósításához?

 • Nem szükséges minőségbeli kompromisszumot kötni: olyan megoldást, eljárást választhat, amilyet szeretne, az eredménnyel pedig valószínűleg éveken át elégedett lesz.
 • Esztétikai beavatkozásokat is megvalósíthat: legyen szó fogpótlásokról, fogfehérítésről, fogszabályzási megoldásokról, melyekről eddig csak álmodott.
 • Nem szükséges hosszú hónapokig, vagy esetleg évekig spórolni: a havonta félretett összeget egy részletfizetésbe forgatva, előbb lehet boldog mosoly tulajdonosa.

Miért éri meg a Dentabo fogászatát választani?

 • Az első konzultáció után részletes kezelési tervet kap, pontos árral.
 • Részletfizetés esetén gyors, online ügyintézés, hitelminősítés.
 • A hitelösszeg és a futamidő is szabadon választható.
 • Önerő nélkül is igényelhető, forint alapú.
 • Akár 1 héten belül elvégeztetheti az adott beavatkozást.
 • A hiteligénylést elindíthatja akár a rendelőből is egy erre alkalmas okoseszköz segítségével.

Mi a hiteligénylés menete?

Részletes kezelési tervvel a kezében döntheti el, hogy mennyire pénztárcabarát a végösszeg. Ezek után a hiteligénylést választva, egy pár perces kalkuláció után tájékozódhat a lehetőségekről, valamint rövid regisztrációt követően az instacash.hu kollégái felveszik önnel a kapcsolatot, és segítenek minden felmerülő kérdésben, amely a kölcsönnel kapcsolatos. Ez a folyamat teljesen online, nem kell hozzá bankba menni, nem szükséges papírokat kitölteni. Mindössze 1 nap a hitelbírálat, 3 nap a folyósítás.

Mik a hiteligénylés feltételei?

 • Betöltött 18. életév.
 • Állandó magyarországi lakcím.
 • Rendszeres igazolható jövedelem.
 • A hiteligénylő nem szerepel negatív adósként a KHR-listán.

Mennyi lesz a törlesztőrészlet hiteligénylés esetén?

A havi törlesztőrészlet mértéke az elvégzett kezelések összegétől függ. Az oldalunkon található kalkulátor segítségével számolhat is: instacash.hu/

A fájdalommentes mosolyhoz vezető rövidebb út

A nagy értékű fogászati beavatkozása és régóta tervezett fogsora rövid időn belül elkészülhet az Instacash megoldásával. Kezelései árát pedig ráér kényelmesen havonta, részletekben visszafizetni, így nem kell a család költségvetését egyszerre nagy összeg kifizetésével terhelnie. Lehetősége van ezáltal személyes vállalásával hamarabb élvezni az egészséges fogak nyújtotta magabiztosságot!

Hozzászólások

Szólj hozzá

A kommentet ellenőrzik mielőtt nyilvános lesz.

Friss bejegyzések

Gyorskölcsön, Hiteligénylés, Online személyi kölcsön, Személyi kölcsön Infláció – Okai, mértéke és hatása életünkre
Infláció – Okai, mértéke és hatása életünkre
Egyéb, Fizetési megoldás, Gyorskölcsön, Online kölcsön, Online személyi kölcsön Hogyan juthatunk személyi kölcsönhöz? – Mindent a feltételekről
Hogyan juthatunk személyi kölcsönhöz? – Mindent a feltételekről