Fájdalommentes mosoly most, fizetés később? – Mindenkinek jár!

Avatar Nagy Fruzsina
2023. január 10.

Fogászati kezelési terve magasabb összegű, mint azt könnyedén megengedhetné magának? A Dentabo és az Instacash közös együttműködésével közvetlenül elérhetővé vált részletfizetési szolgáltatás, online hiteligényléssel, mely gyors és egyszerű.

Mi lehet a megoldás?

A Dentabo fogászat lehetőséget nyújt pácienseinek arra, hogy egy komolyabb beavatkozás ne várasson magára hosszú ideig a felmerülő pénzügyi nehézségek miatt. A magánegészségügyben tapasztalható áremelkedések következtében pedig elmondható, hogy érdemes most és nem később elvégeztetni a tervezett, vagy éppen felmerülő fogászati beavatkozásokat, mindehez pedig segítséget tud nyújtani az Instacash: instacash.hu/szemelyi-kolcson-kalkulator/

Milyen előnyei származhatnak abból, ha hitelt igényel fogászati kezeléseinek megvalósításához?

 • Nem szükséges minőségbeli kompromisszumot kötni: olyan megoldást, eljárást választhat, amilyet szeretne, az eredménnyel pedig valószínűleg éveken át elégedett lesz.
 • Esztétikai beavatkozásokat is megvalósíthat: legyen szó fogpótlásokról, fogfehérítésről, fogszabályzási megoldásokról, melyekről eddig csak álmodott.
 • Nem szükséges hosszú hónapokig, vagy esetleg évekig spórolni: a havonta félretett összeget egy részletfizetésbe forgatva, előbb lehet boldog mosoly tulajdonosa.

Miért éri meg a Dentabo fogászatát választani?

 • Az első konzultáció után részletes kezelési tervet kap, pontos árral.
 • Részletfizetés esetén gyors, online ügyintézés, hitelminősítés.
 • A hitelösszeg és a futamidő is szabadon választható.
 • Önerő nélkül is igényelhető, forint alapú.
 • Akár 1 héten belül elvégeztetheti az adott beavatkozást.
 • A hiteligénylést elindíthatja akár a rendelőből is egy erre alkalmas okoseszköz segítségével.

Mi a hiteligénylés menete?

Részletes kezelési tervvel a kezében döntheti el, hogy mennyire pénztárcabarát a végösszeg. Ezek után a hiteligénylést választva, egy pár perces kalkuláció után tájékozódhat a lehetőségekről, valamint rövid regisztrációt követően az instacash.hu kollégái felveszik önnel a kapcsolatot, és segítenek minden felmerülő kérdésben, amely a kölcsönnel kapcsolatos. Ez a folyamat teljesen online, nem kell hozzá bankba menni, nem szükséges papírokat kitölteni. Mindössze 1 nap a hitelbírálat, 3 nap a folyósítás.

Mik a hiteligénylés feltételei?

 • Betöltött 18. életév.
 • Állandó magyarországi lakcím.
 • Rendszeres igazolható jövedelem.
 • A hiteligénylő nem szerepel negatív adósként a KHR-listán.

Mennyi lesz a törlesztőrészlet hiteligénylés esetén?

A havi törlesztőrészlet mértéke az elvégzett kezelések összegétől függ. Az oldalunkon található kalkulátor segítségével számolhat is: instacash.hu/

A fájdalommentes mosolyhoz vezető rövidebb út

A nagy értékű fogászati beavatkozása és régóta tervezett fogsora rövid időn belül elkészülhet az Instacash megoldásával. Kezelései árát pedig ráér kényelmesen havonta, részletekben visszafizetni, így nem kell a család költségvetését egyszerre nagy összeg kifizetésével terhelnie. Lehetősége van ezáltal személyes vállalásával hamarabb élvezni az egészséges fogak nyújtotta magabiztosságot!

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki.

Kiemelt személyi kölcsön ajánlatok

1,5 millió forint 4 éves futamidő esetén