Gyorskölcsön akár 24 órán belül Mindannyiunkkal előfordult már, hogy a legváratlanabb pillanatban ütött be a krach: akkor robbant le az autónk, mikor épp kirándulni indultunk volna a családdal, pont azután romlott el otthonunkban a bojler, miután lejárt a garanciája vagy, ha nem éppen valamilyen elektronikai eszközünk, akkor az egészségünk adja…
Nagy József

Nagy József

november 17, 2021

0 hozzászólás

Gyorskölcsön akár 24 órán belül

Mindannyiunkkal előfordult már, hogy a legváratlanabb pillanatban ütött be a krach: akkor robbant le az autónk, mikor épp kirándulni indultunk volna a családdal, pont azután romlott el otthonunkban a bojler, miután lejárt a garanciája vagy, ha nem éppen valamilyen elektronikai eszközünk, akkor az egészségünk adja fel a szolgálatot. Egy rossz mozdulat is elegendő egy nem várt sérüléshez és ahhoz, hogy azonnali, megbízható magánorvosi kezelésre legyen szükségünk. Veled is megtörtént már ilyen, ugye? Az ilyen és ehhez hasonló nem várt élethelyzetek orvoslására fejlesztették ki a pénzintézetek a gyorskölcsönöket, más szóval gyorshiteleket.

 

 

Mikor válaszd a gyorskölcsönt?

A gyorskölcsön egy szabad felhasználású hitel, amit akkor érdemes igénybe venned, amikor nem áll rendelkezésedre elegendő összeg egy váratlan, költségesebb kiadás fedezésére, vagy nem szeretnél a megtakarításodhoz nyúlni, de azonnali anyagi segítségre van szükséged és nincs időd kivárni hitelügyintézés hosszadalmas, – igénylés feldolgozásától kezdve, az elbíráláson át, a hitel folyósításig – napokig tartó folyamatait. Az Instacash által biztosított online igényelhető gyorshiteleink esetén a hitelösszeget akár 1 napon belül, sőt akár néhány órán belül is megkaphatod a videós ügyfél azonosításnak köszönhetően. Tudtad, hogy a gyors kölcsön online akár 6 millió Ft összegig is felvehető?

Milyen előfeltételek szükségesek, ahhoz, hogy gyorskölcsönt vehess fel?

Ha elmúltál 18 éves és rendelkezel bejelentett magyarországi lakcímmel, érvényes azonosító okmányokkal, akkor az előfeltételek listájának több, mint fele már meg is van.

Ahhoz, hogy hazai pénzintézetek 24 órán belül igényelhető online gyorskölcsön ajánlataiból válogathass elengedhetetlen az igazolt, rendszeres jövedelem és egy saját

lakossági bankszámla. Ez a hitel ingatlanfedezet és kezes nélkül is igénybe vehető, a fenti dokumentumok ezért elengedhetetlenek a gyorskölcsön felvételéhez.

Lehetséges előtörlesztés gyorskölcsön esetén?

Minden hitel esetén van lehetőséged előtörlesztésre, így ez nincsen másképpen a gyorskölcsönnél sem, azonban az előtörlesztésnek a legtöbb esetben most már törvényileg szabályozott díja van a hitelfelvevők védelmében, ez a díj akkor is felszámításra kerül, ha a futamidő elején vagy közepén vagy röviddel a lejárat előtt szeretnéd a felvett gyorskölcsönt előtörleszteni.

 

Instacash TIPP!

Abban az esetben, ha a felvett kölcsönt viszonylag

rövid periódus alatt – akár pár napon, esetleg néhány

héten belül – vissza is tudod fizetni, akkor ilyenkor

érdemes az előtörlesztési kérelmet minél előbb

benyújtanod, hiszen az előtörlesztési díj összege

jelentősen alacsonyabb, mint a teljes futamidő alatt

fizetendő összeg a kamatokkal együtt.

 

Még többet akarok tudni a gyorskölcsönökről!

Hozzászólások

Szólj hozzá

A kommentet ellenőrzik mielőtt nyilvános lesz.

Friss bejegyzések

Gyorskölcsön, Hiteligénylés, Online személyi kölcsön, Személyi kölcsön Infláció – Okai, mértéke és hatása életünkre
Infláció – Okai, mértéke és hatása életünkre
Egyéb, Fizetési megoldás, Gyorskölcsön, Online kölcsön, Online személyi kölcsön Hogyan juthatunk személyi kölcsönhöz? – Mindent a feltételekről
Hogyan juthatunk személyi kölcsönhöz? – Mindent a feltételekről