A jelenlegi piaci helyzet számos kihívás elé állít minket. A folyamatosan növekvő energiaárak miatt az otthonunk korszerűsítése égetőbb feladat, mint valaha, hiszen a családi kassza kiadásainak nagy részét a rezsiköltségeken belül is a fűtésszámla teszi ki, melyen segíthetnek az alternatív fűtési-hűtési eszközök. Alternatív fűtési módok Hőszivattyú: a meleg víz keringetésével…
Nagy Fruzsina

Nagy Fruzsina

december 12, 2022

0 hozzászólás

A jelenlegi piaci helyzet számos kihívás elé állít minket. A folyamatosan növekvő energiaárak miatt az otthonunk korszerűsítése égetőbb feladat, mint valaha, hiszen a családi kassza kiadásainak nagy részét a rezsiköltségeken belül is a fűtésszámla teszi ki, melyen segíthetnek az alternatív fűtési-hűtési eszközök.

Alternatív fűtési módok

  • Hőszivattyú: a meleg víz keringetésével teremti meg a kellemes hőmérsékletet az otthonunkban. Üzemeltethető vele radiátoros és padlófűtés is.
  • Klímák: az inverteres, split klímák bekapcsolt állapotban fokozatosan változtatják a hatékonyságot, így jóval alacsonyabb energiaszinten működnek, mint a hagyományos berendezések. Nyáron pedig a hűtő funkciójukat is minimális költségek mellett, vagy akár ingyen is élvezhetjük.

Fűtéskorszerűsítés részletfizetéssel? Az Instacash-el lehetséges!

Egy komplex fűtéskorszerűsítés nem mindennapi kiadás, ezt kár tagadni. Szerencsére még 2022 év végéig elérhető az Otthonfelújítási Támogatás, melynek keretein belül akár 50% állami támogatással modernizálhatjuk otthonunkat az energiatakarékosság jegyében. Azonban sajnos még így is előfordul, hogy a költségek másik fele nem kivitelezhető önerőből. Erre a problémára nyújthat megoldást az Instacash.

Mi az Instacash?

  • Az Instacash segítségével akár pár nap alatt szabadfelhasználású személyi kölcsönhöz juthatunk, így lényegében egy egyszeri nagyobb kiadás helyett részletfizetéssel oldhatjuk meg a fűtéskorszerűsítést.
  • Hitelkalkulátorunkkal gyorsan ellenőrizheti, hogy a kellő összegre milyen kamattal és futamidővel számolhat a bankoknál.
  • Szabad felhasználású személyi kölcsönről van szó, amely akár teljesen online is igényelhető, papírmunka és banki látogatás nélkül.
  • A kölcsön igényléséhez nem szükséges önerő.
  • Az érdeklődőket profi videóbankárok segítik, és a regisztrálás után akár már 15 perccel felveszik a kapcsolatot az ügyféllel.
  • A szolgáltatásban 5 bank, több, mint 25 ajánlata érhető el.

Kiknek és miért éri meg hitelt felvenni?

A kiegészítő hitel mindenkinek segítség lehet, akinek jelenleg nem áll rendelkezésére a beruházáshoz kellő összeg.

És hogy miért éri meg? A jelenlegi helyzetben egyértelműen látszik, hogy az energiaárak folyamatosan növekednek, a helyzet pedig egyre bizonytalanabbá válik. Éppen ezért az energetikai beruházások megtérülési ideje jelentősen megrövidül, még egy hitelkonstrukcióval is. Akár a pályázat kiegészítéseként, akár a teljes korszerűsítést figyelembe véve jelenleg úgy néz ki, hogy nem érdemes várni, hiszen az előrejelzések szerint az árak a közeljövőben csak tovább fognak emelkedni. Így minél hamarabb valósul meg a beruházás, várhatóan annál gyorsabban lesz megtérülés is. Többek között ezért is fontos olyan döntést hozni, amely a jövőre nézve gazdaságos lesz.

Összegzés

Sajnos a gazdasági helyzet és az építőipari árak kiszámíthatatlansága nem könnyíti meg az otthoni beruházások megkezdését. A Freshcool és az Instacash közös együttműködésével ezen segítünk. Pár nap alatt személyi kölcsönhöz juthat az igénylő, így tulajdonképp a korszerűsítés nem egy összegben terheli meg a pénztárcát, hanem részleteiben törleszthetjük.

Az, aki most előre gondolkodik, az ott javít otthonán, ahol csak tud, melyhez az anyagi segítség gyorsan elérhető, ha nem áll rendelkezésre elegendő összeg. Napjainkban pedig egyre inkább azt tapasztaljuk, hogy az energiahatékonysági beruházások rövid úton megtérülnek. instacash.hu/szemelyi-kolcson/

Hozzászólások

Szólj hozzá

A kommentet ellenőrzik mielőtt nyilvános lesz.

Friss bejegyzések

Gyorskölcsön, Hiteligénylés, Online személyi kölcsön, Személyi kölcsön Infláció – Okai, mértéke és hatása életünkre
Infláció – Okai, mértéke és hatása életünkre
Egyéb, Fizetési megoldás, Gyorskölcsön, Online kölcsön, Online személyi kölcsön Hogyan juthatunk személyi kölcsönhöz? – Mindent a feltételekről
Hogyan juthatunk személyi kölcsönhöz? – Mindent a feltételekről