Fáj a foga? Pótlásra van szüksége? Fogfehérítésről álmodik? Amennyiben magasabb összegű, a pénztárcáját jelentősen terhelő fogászati beavatkozásra készül, a CityDent új partnereként könnyedén segíthetünk önnek az oldalunkon található digitális részletfizetés lehetőségével. Mi a megoldás? A CityDent Fogászat lehetőséget nyújt pácienseinek arra, hogy egy komolyabb beavatkozás ne várasson magára a felmerülő…
Nagy Fruzsina

Nagy Fruzsina

november 8, 2022

0 hozzászólás

Fáj a foga? Pótlásra van szüksége? Fogfehérítésről álmodik? Amennyiben magasabb összegű, a pénztárcáját jelentősen terhelő fogászati beavatkozásra készül, a CityDent új partnereként könnyedén segíthetünk önnek az oldalunkon található digitális részletfizetés lehetőségével.

Mi a megoldás?

A CityDent Fogászat lehetőséget nyújt pácienseinek arra, hogy egy komolyabb beavatkozás ne várasson magára a felmerülő pénzügyi nehézségek miatt. A jelenlegi gazdasági helyzetben pedig szemmel látható, hogy a magánegészségügyi szektorban is jelentős áremelkedések mennek végbe, így a régóta halasztott beavatkozásokat érdemes minél előbb megvalósítani.

Ehhez nyújt gyors, online segítséget az Instacash: instacash.hu/hitelkalkulator

Milyen előnyei származhatnak abból, ha hitelt igényel fogászati beavatkozásának megvalósításához?

 • Nem kell minőségbeli kompromisszumot kötni: olyan megoldást, eljárást választhat, amilyet szeretne, az eredménnyel pedig valószínűleg éveken át elégedett lesz.
 • Esztétikai beavatkozásokat is megvalósíthat: legyen szó fogpótlásokról, fogfehérítésről, fogszabályzási megoldásokról, melyekről eddig csak álmodozott.
 • Nem kell hosszú hónapokig, vagy esetleg évekig spórolni: a havonta félretett összeget egy részletfizetésbe forgatva, hamarabb lehet boldog mosoly tulajdonosa.

Miért éri meg a CityDent Fogászatát választani?

 • Az első felmérés után részletes kezelési tervet kap, pontos árral.
 • Részletfizetés esetén gyors, online ügyintézés, hitelminősítés.
 • A hitelösszeg és a futamidő is szabadon választható.
 • Önerő nélkül is igényelhető, forint alapú.
 • Akár 1 héten belül elvégeztetheti az adott beavatkozást.
 • A hiteligénylést elindíthatja akár a rendelőből is egy erre alkalmas okoseszköz segítségével.

Mi a hiteligénylés menete?

Részletes kezelési tervvel a kezében döntheti el, hogy mennyire pénztárcabarát a végösszeg. Ezek után a hiteligénylést választva, egy pár perces kalkuláció után tájékozódhat a lehetőségekről, valamint rövid regisztrációt követően az instacash.hu kollégái felveszik önnel a kapcsolatot, és segítenek minden felmerülő kérdésben, amely a kölcsönnel kapcsolatos. Ez a folyamat teljesen online, nem kell hozzá bankba menni, nem szükséges papírt kitölteni. Mindössze 1 nap a hitelbírálat, 3 nap a folyósítás.

Mik a hiteligénylés feltételei?

 • Betöltött 18. életév.
 • Állandó magyarországi lakcím.
 • Rendszeres igazolható jövedelem.
 • A hiteligénylő nem szerepel aktív adósként a KHR-listán.

Mennyi lesz a törlesztőrészlet hiteligénylés esetén?

A havi törlesztőrészlet összege természetesen az elvégzett kezelések értékétől függ. Az alábbi kalkulátor segítségével számolhat is:

A mosolyhoz vezető rövidebb út

A leglényegesebb tehát, hogy nagy értékű fogászati beavatkozása és régóta tervezett fogsora rövid időn belül elkészülhet az Instacash által kínált megoldással.

Kezelései árát pedig ráér kényelmesen, havonta, részletekben visszafizetni, így nem kell a család költségvetését egyszerre, nagy összeg kifizetésével terhelnie. És a végeredmény, hogy hamarabb élvezheti az egészséges fogak nyújtotta magabiztosságot!

 

Hozzászólások

Szólj hozzá

A kommentet ellenőrzik mielőtt nyilvános lesz.

Friss bejegyzések

Gyorskölcsön, Hiteligénylés, Online személyi kölcsön, Személyi kölcsön Infláció – Okai, mértéke és hatása életünkre
Infláció – Okai, mértéke és hatása életünkre
Egyéb, Fizetési megoldás, Gyorskölcsön, Online kölcsön, Online személyi kölcsön Hogyan juthatunk személyi kölcsönhöz? – Mindent a feltételekről
Hogyan juthatunk személyi kölcsönhöz? – Mindent a feltételekről