InstaCash kupon kedvezmény

 

 1. A Szolgáltató az InstaCash Kft-vel (székhely: 1163 Budapest, Borotvás utca 2. 4. em. 9., cégjegyzékszám: 01-09-328893, adószám: 26500469-2-42, a továbbiakban: InstaCash) együttműködésben az alábbiakban meghatározott feltételekkel biztosítja, hogy a Cristo Pro Funkcionalitását egy évig díjmentesen igénybe vehesd.

 

 1. A jelen pont szerinti kedvezményre kizárólag az lehet jogosult, aki 2022. szeptember 15. és 2022. december 15 napja között regisztrál az InstaCash által üzemeltett www.instacash.hu weboldalon, és az InstaCash személyi kölcsön közvetítésére vonatkozó szolgáltatását igénybe veszi és ennek eredményeképpen részére legkésőbb 2022.12.20-ig az általa igényelt személyi kölcsön folyósításra is kerül. Amennyiben ezen feltételeknek megfelelsz, egy kuponkódot kapsz az InstaCash-tól, amelyet a Pro Funkcionalitás igénybevételére irányuló folyamat során válthatsz be 2022. szeptember 15. és 2022. december 31. napja között. A kupon beváltása úgy történik, hogy a Pro Funkcionalitás igénybevételére irányuló online folyamat során a megfelelő rovatba a kuponkódot beírod.

 

 1. A Cristo-ban a kuponkódot kizárólag 2022. szeptember 15. és 2022. december között érvényesítheted.

 

 1. A kuponkód érvényesítése esetén a Pro Funkcionalitást egy év időtartamra úgy veheted igénybe, hogy a Pro Funkcionalitás díját nem kell megfizetned.

 

 1. A kuponkódot kizárólag egy alkalommal használhatod, és a kuponkóddal a Pro Funkcionalitást kizárólag egy éves időtartamra veheted igénybe.

 

 1. A kuponkód érvényesítése esetén a Pro Funkcionalitás díját kizárólag egy évig nem kell megfizetned. Amennyiben egy éven túl is szeretnéd tovább használni a Pro Funkcionalitást, abban ez esetben az irányadó díjat meg kell fizetned a Szolgáltató részére.

 

 1. A kuponkód kizárólag arra használható fel, hogy azzal díjfizetési kötelezettség nélkül egy évre igénybe vedd a Pro Funkcionalitást. A kuponkód semmilyen esetben nem váltható pénzre.

 

 1. Az „InstaCash kupon kedvezmény” promóció 2022.09.15. és 2022.12.15. között érvényes.
Friss hírek

Szakmai tartalmak

 • 2022-ben semmi sem lehetetlen? – Szárnyal az online hitel!

  Az online hitel indulása A személyes érintkezés mellőzését és ezzel együtt az online világ ilyen szintű térnyerését a Covid indította el. A lakosságban ennek kapcsán merült fel az igény a hitelfolyamatok online ügyintézésére is. Online hitelt igényelni a legkényelmesebb, hiszen ki sem kell mozdulnunk a lakásból. Az online hitel feltételei gyakran kedvezőbbek a hagyományos igénylésű

 • ablak minta

  Alacsonyabb fűtésszámla? – Megfelelő nyílászárókkal nem lehetetlen!

  Nyílászárócsere az energiatakarékosság jegyében Az energiaválság tényét figyelembe véve 2022-ben mindennél fontosabb lett döntéseink súlya, főként beruházásainkat tekintve. Nagyon nem mindegy, milyen a lakásunk, házunk energiagazdálkodása, hogyan gondoskodunk egy élhető és megfizethető otthon kialakításáról. Szinte minden háztartásban nagy problémát és felesleges kiadásokat jelent a korszerűtlen nyílászárórendszerek használata. A tulajdonosok, családok szó szerint kidobják a pénzt

 • Önfeledt mosoly most – fizetés később? Segítség a megvalósításhoz!

  Fáj a foga? Pótlásra van szüksége? Fogfehérítésről álmodik? Amennyiben magasabb összegű, a pénztárcáját jelentősen terhelő fogászati beavatkozásra készül, a CityDent új partnereként könnyedén segíthetünk önnek az oldalunkon található digitális részletfizetés lehetőségével. Mi a megoldás? A CityDent Fogászat lehetőséget nyújt pácienseinek arra, hogy egy komolyabb beavatkozás ne várasson magára a felmerülő pénzügyi nehézségek miatt. A jelenlegi