InstaCash kupon kedvezmény

 

 1. A Szolgáltató az InstaCash Kft-vel (székhely: 1163 Budapest, Borotvás utca 2. 4. em. 9., cégjegyzékszám: 01-09-328893, adószám: 26500469-2-42, a továbbiakban: InstaCash) együttműködésben az alábbiakban meghatározott feltételekkel biztosítja, hogy a Cristo Pro Funkcionalitását egy évig díjmentesen igénybe vehesd.

 

 1. A jelen pont szerinti kedvezményre kizárólag az lehet jogosult, aki 2022. szeptember 15. és 2022. december 15 napja között regisztrál az InstaCash által üzemeltett www.instacash.hu weboldalon, és az InstaCash személyi kölcsön közvetítésére vonatkozó szolgáltatását igénybe veszi és ennek eredményeképpen részére legkésőbb 2022.12.20-ig az általa igényelt személyi kölcsön folyósításra is kerül. Amennyiben ezen feltételeknek megfelelsz, egy kuponkódot kapsz az InstaCash-tól, amelyet a Pro Funkcionalitás igénybevételére irányuló folyamat során válthatsz be 2022. szeptember 15. és 2022. december 31. napja között. A kupon beváltása úgy történik, hogy a Pro Funkcionalitás igénybevételére irányuló online folyamat során a megfelelő rovatba a kuponkódot beírod.

 

 1. A Cristo-ban a kuponkódot kizárólag 2022. szeptember 15. és 2022. december között érvényesítheted.

 

 1. A kuponkód érvényesítése esetén a Pro Funkcionalitást egy év időtartamra úgy veheted igénybe, hogy a Pro Funkcionalitás díját nem kell megfizetned.

 

 1. A kuponkódot kizárólag egy alkalommal használhatod, és a kuponkóddal a Pro Funkcionalitást kizárólag egy éves időtartamra veheted igénybe.

 

 1. A kuponkód érvényesítése esetén a Pro Funkcionalitás díját kizárólag egy évig nem kell megfizetned. Amennyiben egy éven túl is szeretnéd tovább használni a Pro Funkcionalitást, abban ez esetben az irányadó díjat meg kell fizetned a Szolgáltató részére.

 

 1. A kuponkód kizárólag arra használható fel, hogy azzal díjfizetési kötelezettség nélkül egy évre igénybe vedd a Pro Funkcionalitást. A kuponkód semmilyen esetben nem váltható pénzre.

 

 1. Az „InstaCash kupon kedvezmény” promóció 2022.09.15. és 2022.12.15. között érvényes.
Friss hírek

Szakmai tartalmak

 • Mely ingatlanokra nem kaphatunk lakáshitelt és mi lehet ilyenkor a megoldás?

  A lakáshitel egy viszonylag kötöttebb konstrukció, melyben a megvásárolni kívánt ingatlanra és a terheltre is egyaránt komoly feltételek vonatkoznak, szemben a személyi kölcsönnel. Melyek azonban a lakáshitel feltételei? Mi a lakáshitel? A lakáshitel egy olyan gyűjtőfogalom, mely magában foglalja az összes olyan jelzálog alapú hitelkonstrukciót, ami kizárólag lakóingatlan célra használható fel. Amelyből: új ingatlant vásárolhatunk;

 • KHR – Az egyik legnagyobb buktató a hitelképesség vizsgálatakor

  A KHR-nek elsődlegesen a hitelképességünk szempontjából van jelentősége, azon belül is annak, hogy hogyan szerepelünk rajta, ugyanis innen bármelyik pénzintézet lekérheti a hiteltörténeti előzményeinket. De mi is pontosan a KHR lista? Mit tartalmaz? Hogyan kerülünk fel rá és hogyan kerülhetünk le róla? Mi a KHR? A Központi Hitelinformációs Rendszer (KHR) lista nyilvántartja a magánszemélyek és vállalkozások

 • Mire figyeljünk, ha a spórolás a cél?

  A rekord magas infláció, az általános drágulás az élet minden területén érezteti hatását. A jövedelmi viszonyoktól függetlenül ez mindenkit arra ösztönöz, hogy racionalizálja a kiadásait. Mit tehetünk a spórolás jegyében? Főként a kiadások visszafogásával, az energiafelhasználás és a fogyasztás csökkentésével, valamint a pénzügyi megtakarítások biztonságos, kiszámítható, magas hozamot ígérő elhelyezési lehetőségeinek felkutatásával reagálhatunk jól az