Íme, mutatunk 5 gyors
egyszerű azonnali
gyors

online személyi kölcsön ajánlatot

Íme, mutatunk 5 gyors online személyi kölcsön ajánlatot

Akár 1 óra alatt elérhető online személyi kölcsön ajánlatok, bankfiók látogatás és sorbanállás nélkül. Mindezt a karosszék kényelméből.

 • 30.740 Ft

  Havi törlesztő
 • 20.67%

  Éves kamat
 • 1.414.015 Ft

  Visszafizetendő

Akár 24 óra alatt

100 ezer és 1 millió Ft között, 46-47 hónapos, rugalmas futamidővel. 100%-ban online igényelhető, bankváltás nélkül. THM 20,67%-24,26%.

 
 • Biztonsági tartalék, mert a visszafizetett tőkerész bármikor újra felvehető.
 • Nincsenek extra díjak: se folyósítási-, se előtörlesztési-, se kezelési díj.
 • Már nettó 70 000 forintos jövedelemmel igényelhető.
 • 25.915 Ft

  Havi törlesztő
 • 10.99%

  Éves kamat
 • 1.243.920 Ft

  Visszafizetendő

Akár 1 órán belül

Nem CIB ügyfeleknek online igénylés 2 millió forintig, 12 és 84 hónap közötti futamidővel. THM: 6,9 - 22,27%.

 
 • Tetszőleges hitelcélra fordítható, idegen banki hitelkiváltásra is.
 • Igényelhető kölcsönösszeg 300 ezer és 10 millió forint között.
 • Akár 7,77%-os kamattal AKTÍV250 kedvezménycsomag esetén (THM: 8,17%)
Betöltés...

Elég sok kalkulátor érhető el a magyar piacon, a mi működési modellünk sem különbözik ezektől túlságosan. Az online hitelek szakértőjeként ismerjük a piacon elérhető legjobb ajánlatokat. Ezeket mutatjuk meg neked néhány gyakori hitelösszeg esetén. Kerekítésből adódó eltérések viszont előfordulhatnak, ezért mindig a tényleges banki ajánlat alapján hozd meg a döntést. További kérdések és válaszok a GYIK-ben.

Kezdjük az alapokkal

Hogyan is működik ez?

Új dolog még az online hitelezés, nézzük mit érdemes tudni róla.

Jó helyen jársz

Az online hitelezés szakértői vagyunk

Összeszedtünk minden szükséges infót és szívesen segítünk bármiben

Instacash tudástár

Mutatunk néhány érdekes és hasznos információt, amivel könnyebb lesz a megfelelő személyi kölcsön ajánlat kiválasztása.

Tovább a tudástárra

A fogalomtárban még több ilyen hasznos kifejezés található.

Még több hasznos infó

Gyakran ismételt kérdések és válaszok

Érdemes az elején néhány kérdést tisztázni. Ez a rész erre szolgál.

Amennyiben az a sajnálatos helyzet áll elő, hogy valamilyen okból kifolyólag nem tudjuk fizetni a havi törlesztőrészletet, érdemes felvenni a kapcsolatot a pénzügyi szolgáltatóval. Ilyen esetben lehetőség lehet a futamidő meghosszabbítása, amivel csökkenhet a havi törlesztőrészlet nagysága. Sokkal jobb megoldás viszont ez annál, mint ha nem jelezzük és esetleg több hónapon keresztül fizetési késedelembe esünk. Ez azzal a kockázattal jár, hogy felkerülünk a negatív KHR listára, illetve szélsőséges esetben a szolgáltató felmondja a szerződésünket és végül a munkabérünkből fogják hosszú időn keresztül vonni a tartozást. A legjobb megoldás, amivel ezt a helyzetet el lehet kerülni az, ha a kölcsön igénylésekor törlesztési biztosítást kötünk, ami a váratlan helyzetekben kisegíthet bennünket.

A pénzügyi szolgáltató személyi kölcsön esetében alaphelyzetben nem kéri, hogy a munkabér hozzá érkezzen. Elképzelhető viszont, hogy kedvezőbb feltételeket kapunk abban az esetben, ha hozzájuk utaltatjuk a munkabért.

A személyi kölcsön jelzálogfedezetet bevonását nem igénylő hitelfajta ezért ingatlafedezet bevonására sincs szükség.

A kölcsönszerződés rögzíti, az online személyi kölcsönök elő- és végtörlesztés feltételeit, de erre lehetőség van a teljes futamidő alatt. Általánosságban elmondható, hogy a pénzügyi szolgáltatók valamilyen mértékű díj fejében teszik lehetővé az elő- vagy végtörlesztést. Ez a díj általában a fennálló tőketartozás valamilyen százalékban kifejezett mértéke. Amennyiben végtörlesztünk, a kölcsönszerződés a szükséges díjak megfizetésével megszűnik. Előtörlesztés esetén pedig a hátralévő futamidőre újraszámolásra kerül a havi törlesztőrészlet nagysága, hiszen a felszámított kamatokat már a csökkentett tőkére vetítve állapítják meg.

A kölcsönhöz kapcsolódó tőke- és kamatösszegeket a havi törlesztőrészlet tartalmazza. Általában annuitásos módszerrel kerül megállapításra a havi törlesztőrészlet, így a futamidő előrehaladtával a törlesztőrészleten belül növekszik a tőkeösszeg és csökken a kamatösszeg.  A havi törlesztőrészlet kiszámításának módját minden esetben a kölcsönszerződésben rögzítik. A kölcsönszerződés tartalmazza azt is, hogy a hónap mely napján esedékes a havi törlesztőrészlet megfizetése. Amennyiben ez a nap nem banki napra esik, úgy a következő banki napon válik esedékessé.

Számtalan olyan körülmény léphet fel, ami megakadályozza vagy megnehezíti a kölcsönfelvevőt abban, hogy fizesse a havi törlesztőrészletet. Ilyen körülmény lehet betegség, munkahely elvesztése, akár haláleset is. A törlesztési biztosítás ezekre a nem várt lehetőségekre nyújt megoldást. Általában a kölcsön összegének bizonyos százalékában kifejezett havidíjas konstrukcióban nyújtott biztosítás segítséget nyújt a kölcsönfelvevőnek. A biztosítás havidíja függhet az adós korától vagy a felvett kölcsön nagyságától.

Az instacash.hu egy pénzügyi aggregátor oldal, melynek elsődleges célja az online személyi kölcsönt kereső ügyfeleknek nyújtott legmagasabb szintű szolgáltatás.  Az oldalon található kalkulátor a megadott paraméterek alapján megkeresi a legjobb ajánlatokat banki és nem banki pénzügyi szolgáltatók termékeiből. Ezen felül részletes információkat is szolgáltat az adott ajánlatokról. Végül, az “érdekel” gombra kattintással a pénzügyi szolgáltató honlapjára navigálja az érdeklődőt, aki ott elkezdheti az online személyi kölcsön ügyintézését. Az instacash.hu ezen felül célul tűzte ki, hogy az érdeklődők egy rövid regisztráció után véleményezhessék is az ajánlatokat, elsősorban az ügyintézés idejével kapcsolatban. Az instacash.hu célja, hogy az érdeklődők tényleg “instant” módon, akár egy órán belül hozzájussanak a kölcsön összegéhez. Az ajánlatok értékelésével pedig a többi érdeklődő számára nyújtunk segítséget, ha tényleg fontos szempont az ügyintézés hossza.

Az online személyi kölcsön fogyasztási jellegű kölcsön és a nyújtója nem ellenőrzi a felhasználást, a felvevő szabadon felhasználhatja bármilyen törvényes célra. Ilyen cél lehet többek között egészségügyi kiadás, felújítás, elektronikai eszköz vásárlása, tanulmányi cél, stb.

Alapvetően, aki a negatív KHR listán rajta van, nem kaphat online személyi kölcsönt. A listára abban az esetben kerül fel a magánszemély, mint “rosszul fizető adós”, ha a hátraléka meghaladja a mindenkori minimálbér összegét és ez folyamatosan (több, mint kilencven napon keresztül) fennál. Ha az adósságot rendezte, még az utána következő egy évben passzív státuszban marad a magánszemély és ezalatt sem kaphat kölcsönt.

De létezik olyan szolgáltató, amely nem tekinti kizáró oknak azt, ha az igénylő szerepel a negatív KHR listán abban az esetben, ha a tartozása már kiegyenlítésre került.

Nem találta a választ a kérdésére? Próbálja meg a tudástárban.
Friss hírek

Szakmai tartalmak